Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Συμμαθητές»: η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν…!

«Συμμαθητές»: η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν…!

Τα τελευταία χρόνια και με την οικονομική κρίση που υπάρχει και στο τηλεοπτικό τοπίο είχαν περιοριστεί κατά πολύ οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίες.

Την τρέχουσα σεζόν όμως οι τηλεοπτικοί σταθμοί κατάφεραν να βγάλουν στον αέρα αρκετές ελληνικές σειρές και όταν αυτές δεν αποδείχτηκαν… τρίχες ανταμείφτηκαν από τους τηλεθεατές. Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν είναι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» που έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό σε μία δύσκολη ώρα, αυτή του prime time και έχοντας μάλιστα απέναντί της πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Το σενάριο της Βίκυς Αλεξοπούλου σκηνοθετημένο από τους Βασίλη Θωμόπουλο και Πάνο Κούτρα σε συνδυασμό με τις καλές ερμηνείες των: Κρατερού Κατσούλη, Μαριάννας Τουμασάτου, Παύλου Χαϊκάλη, Μάριου Αθανασίου, Δημήτρη Μαυρόπουλου, Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Σπύρου Πούλη, Πηνελόπης Πλάκα, Χριστίνας Τσάφου και Φαίδρας Δρούκα κέρδισε τους τηλεθεατές. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθώ στην πρωτότυπη -για την έως τώρα τηλεοπτική πορεία- εμφάνιση της Νικολέτας Καρρά που τόλμησε να ξεφύγει από το… κλισέ της όμορφης. Αν και η επιλογή της στην αρχή μπορεί και να… ξένισε κάποιους τελικά με την πολύ καλή ερμηνεία της σε αυτόν τον κόντρα ρόλο δικαίωσε αυτούς που την επέλεξαν να ενσαρκώσει την αδίστακτη και μυστηριώδη «Τατιάνα»!
 

 
Φάνηκε όμως ότι η ομάδα που δούλεψε τους «Συμμαθητές» δεν το έκανε… στο πόδι και για αυτό η σειρά κερδίζει τους τηλεθεατές ανεβάζοντας συνεχώς τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι τον προηγούμενο μήνα, τον Απρίλιο, η σειρά σημείωσε 21,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21,3% στο δυναμικό κοινό, με τις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών να είναι το πιο φανατικό κοινό της σημειώνοντας 30% μέσο όρο.
 

 
Στο σημερινό επεισόδιο ο Παύλος μαθαίνει ότι η Μαριλένα και ο Άρης θα πάνε στο σπίτι του Ανδρέα και απελπισμένος πηγαίνει στην Τατιάνα  και της λέει ότι θα αποκαλύψει σε όλους ότι το μωρό που περιμένει είναι απ’ αυτόν. Ένα τροχαίο ατύχημα όμως δεν τον αφήνει να φτάσει στο σπίτι του Ανδρέα και να πει αυτά που θέλει. Η Τατιάνα μαθαίνει μέσα στη νύχτα από τον Στέφανο για το ατύχημα του Παύλου και ξυπνάει τον Αριστείδη που πάει να τον δει στο νοσοκομείο. Ο Παύλος έχει πάθει μερική αμνησία και δεν αναγνωρίζει αρχικά την Τατιάνα που τον επισκέπτεται. Αργότερα όμως η Τατιάνα τρυπώνει στο σπίτι και με ένα φιλί τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Στο μεταξύ ο Στέφανος μαθαίνει ότι συνήλθε και τον συμβουλεύει να συνεχίσει να προσποιείται ότι έχει αμνησία για να ξανακερδίσει τη Μαριλένα!

Η συνέχεια, απόψε στις 21:15, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 που θα προβάλλει διπλό επεισόδιο της σειράς…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε