Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο MEGA.

Η Πένη στα «πράσα» με τον Μπουκουράν στο σπίτι υπουργού και παρουσία του βουλευτή της περιοχής της…

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα – Tίτλος επεισοδίου: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

Μετά την αποκάλυψη της μηχανορραφίας των γονιών της, η Λίζα που έχει φύγει στην Αθήνα να βρει τον Αλφρεντ είναι αμετανόητη στις εκκλήσεις της Πένης να γυρίσει πίσω και να τον ξεχάσει.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Πένη «στρατολογεί» και τον Λυκούργο σε ένα καινούργιο σχέδιο. Αυτή τη φορά θα δολοπλοκήσουν για να τα ξαναφτιάξουν τα παιδιά.

Ο Μπουκουράν επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης. Είχε απελαθεί στην Αλβανία και γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του αυτή τη φορά, και εργάζονται και οι δυο μαζί στο σπίτι του υπουργού Αναστάσιου Παραζάνα.

Επικοινωνεί με την Πένη και ένα βράδυ που λείπει ο υπουργός και η γυναίκα του Μπουκουράν, η Πένη πηγαίνει στην Αθήνα, στο σπίτι του υπουργού να βρει τον εραστή της.

Αλλά για κακή τους τύχη επιστρέφουν στο σπίτι και η γυναίκα του Μπουκουράν και ο υπουργός αλλά και ένας πολύ γνώριμος της Πένης.

Ο Ηλίας Λαλαμπίρδας, ο βουλευτής της περιφέρειας της. Στο ρόλο του Αναστάσιου Παραζάνα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος είναι ο Αναστάσιος Παραζάνας; Υπουργός και φίλος του βουλευτή της περιφερείας του Κουδουναρίου, Ηλία Λαλαμπίρδα. Αριβίστας, καταφερτζής και κυνικός. Κλασικός πολιτικάντης. Πατριώτης, που βέβαια δεν έχει πρόβλημα να απασχολεί τον Μπουκουράν και τη γυναίκα του Κλαμπέτα χωρίς χαρτιά παραμονής. Τι θα κάνει όταν υπάρξει κίνδυνος να απελαθεί το ζευγάρι;

Media Τελευταίες ειδήσεις