Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για το perouka_gate: Να πάρουν θέση τα κανάλια τους

ΣΥΡΙΖΑ για το perouka_gate: Να πάρουν θέση τα κανάλια τους

Να πάρουν θέση τα κανάλια στα οποία εργάζονται οι δυο Έλληνες δημοσιογράφοι που κατηγορούνται πως παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. Το Star, πάντως, ήδη ανακοίνωσε την απόλυση του Δημήτρη Σουλτογιάννη.

Το περιστατικό δεν αφορά μόνο τους ίδιους αλλά «και όσους τους ανέθεσαν τη συγκεκριμένη «αποστολή». Τα Μέσα για τα οποία εργάζονται οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές οφείλουν να πάρουν θέση», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί Alpha και Star να απαντήσουν στο αν «αποδοκιμάζουν ή όχι τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» τακτικές».

«Οι πολιτικές σκοπιμότητες και ο πόλεμος ενάντια στην επικράτηση της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δύσκολα κρύβεται πίσω από περούκες και κακόγουστες μεταμφιέσεις», τονίζεται.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το χθεσινό περιστατικό στη Νέα Υόρκη, όπου δύο δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και χρέωναν τα ποτά τους στην ελληνική αποστολή, δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά και όσους τους ανέθεσαν τη συγκεκριμένη «αποστολή». Τα Μέσα για τα οποία εργάζονται οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές οφείλουν να πάρουν θέση. Αποδοκιμάζουν ή όχι τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» τακτικές;

Οι πολιτικές σκοπιμότητες και ο πόλεμος ενάντια στην επικράτηση της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δύσκολα κρύβεται πίσω από περούκες και κακόγουστες μεταμφιέσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε