Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συζυγικό καβγαδάκι Ετεοκλή Παύλου – Ελένης Χατζίδου: «Πού πάει η ερωτική μας ζωή;»

Συζυγικό καβγαδάκι Ετεοκλή Παύλου – Ελένης Χατζίδου: «Πού πάει η ερωτική μας ζωή;»

Ένα μικρό… συζυγικό καβγαδάκι είχαν στον αέρα του Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

Αφορμή αποτέλεσε η συνέντευξη της Σοφίας Μανωλάκου στην ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (30.05.2023), η οποία παραδέχτηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο ότι το πρωί δεν θέλει να της μιλάει άνθρωπος. Φαίνεται πως σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται όταν ξυπνάει και ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να βρίσκει… πάτημα για να του κάνει παράπονα και τον εκείνον να της απαντά αναλόγως!

«Σοφία Μανωλάκου που σου χρειάζεται!», είπε η Ελένη Χατζίδου. 

«Καρδουλίνι μου γλυκό, εμείς ξυπνάμε και μου λες για λογαριασμούς που έχουμε να πληρώσουμε και υποχρεώσεις. Με το που ξυπνάω το πρωί, ξέρω ότι έχω να πληρώσω ένα, δύο, δέκα…», της απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου. 

Ωστόσο, η αιτία του “καβγά” ήταν ο λίγος προσωπικός χρόνος που έχουν μαζί σαν ζευγάρι λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών τους: «Η μόνη ώρα που σε βλέπω και μπορούμε να συζητήσουμε είναι στις 4 το πρωί.

Μετά, ερχόμαστε εδώ, λέμε τα της δουλειάς. Μετά φεύγεις, πας στην άλλη δουλειά. Έρχεσαι σπίτι στις 10 το βράδυ, εγώ 10.15 κοιμάμαι. Πότε να μιλήσουμε;», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Εκεί, ο Ετεοκλής έκανε στη σύζυγό του την ερώτηση του… εκατομμυρίου: «Πού είναι η ερωτική μας ζωή; Πού θα πάει αυτή η σχέση; Φτάνουν τα Σαββατοκύριακα για να κρατηθεί μια σχέση; Πάμε στη Θήβα στο χωριό μου εκεί που ξεκίνησαν όλα…».

 

Οι τελευταίες ατάκες αποτέλεσαν αφορμή για να ξεσπάσουν όλοι στο πάνελ στα γέλια, με την Ελένη Χατζίδου να κοιτά απορημένη τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της.

Media Τελευταίες ειδήσεις