Τετάρτη, 28 Φεβ.
15oC Αθήνα

Τα έχασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τη γυναίκα που μπήκε στο στούντιο

Τα έχασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τη γυναίκα που μπήκε στο στούντιο

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι από εκείνους που γιορτάζουν αύριο (Θεοφάνεια) και οι συνεργάτες του στην «Κοινωνία ώρα MEGA» αποφάσισαν να του κάνουν από… σήμερα έκπληξη.

Η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά και ξαφνικά, λίγο πριν από τις 06:00 μία γυναίκα «εισέβαλε» στο στούντιο κρατώντας ένα κουτί γλυκά και ενώ ακουγόταν το «Χρόνια Πολλά» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η γυναίκα είναι η κολλητή και παιδική φίλη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, η Έρση Παρχαρίδου, η οποία ήρθε από την Ξάνθη αποκλειστικά για να του κάνει έκπληξη και να του ευχηθεί από κοντά.

«Ο Χριστός και η Παναγία! Πώς βρέθηκες εδώ; Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Όπως εξήγησε η Ανθή Βούλγαρη, ο συμπαρουσιαστής της δεν είχε την παραμικρή ιδέα, αφού περίμενε πως η… έκπληξη για τη γιορτή του θα γινόταν τη Δευτέρα.

Τις δικές του ευχές στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έστειλε τηλεφωνικά και ο αδελφικός του φίλος, Μάκης, με τον δημοσιογράφο του MEGA να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά του.

  

«Ευχαριστώ για την έκπληξη.

Παιδιά, τη Δευτέρα μην περιμένετε γλυκά, δεν φέρνω. Τόσα γλυκά έχει εδώ», είπε χαριτολογώντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις