Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα… μαγειρέματα στο «Master Chef» για να σωθεί!

Τα… μαγειρέματα στο «Master Chef» για να σωθεί!

Προβλήματα και δυσκολίες αντιμετωπίζουν στο STAR με το… μαγείρεμα του «Master Chef», που όμως είναι ανάγκη να ενταχθεί γρήγορα στο πρόγραμμά του.

Με τον αποκλεισμό του σταθμού της Κηφισιάς από τον παράνομο –όπως κρίθηκε στη συνέχεια- διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αναγκάστηκαν να αφήσουν το «Voice» που είχαν κλείσει, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στον ΣΚΑΪ.

Μετά όμως την ακύρωση του διαγωνισμού τα στελέχη του STAR προσπαθούσαν να βρουν κάποιο πρόγραμμα ώστε να ενδυναμώσουν το prime time τους που το έχουν άμεση ανάγκη για να διεκδικήσουν μέρος της διαφημιστικής πίτας. Έτσι λοιπόν επέλεξαν το «Master Chef» που ο πρώτος κύκλος του σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο MEGA, ενώ ο δεύτερος σταμάτησε ξαφνικά μετά το κλείσιμο της εταιρείας παραγωγής, του STUDIO ATA.

Τα στελέχη του σταθμού έκριναν ότι απέναντι σε μουσικά προγράμματα, αλλά και του SURVIVOR θα έπρεπε να προτείνουν ένα διαφορετικό… πιάτο στους τηλεθεατές και αυτό σκέφτηκαν ότι θα ήταν το ριάλιτι μαγειρικής. Τελικά όμως το… ψήσιμό του αποδεικνύεται δύσκολο και αλλάζουν συνεχώς… τη συνταγή, με αποτέλεσμα κάποιοι να φοβούνται την ποιότητα του… πιάτου που θα σερβιριστεί. Οι δυσκολίες ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από συμμετέχοντες, τουλάχιστον αυτής που είχε τύχει μετά την πρώτη προβολή του.

Φαίνεται ότι η δεύτερη, η ημιτελής παρουσία του στο τηλεοπτικό κοινό, έκανε πολλούς να σκέφτονται να λάβουν μέρος με αποτέλεσμα ο αριθμός των συμμετοχών να μην είναι αυτός που περίμεναν. Η δεύτερη δυσκολία που αντιμετώπισαν είναι στο να βρουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά και το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι. Αν και έκαναν αρκετές επαφές εισέπραξαν αρνητικές απαντήσεις από γνωστούς σεφ, καθώς ο ημιτελής δεύτερος κύκλος του φαίνεται πως έχει δικαιολογημένα προκαλέσει ενδοιασμούς για την ποιότητα και πορεία του προγράμματος.

Κι ενώ το πρόβλημα με τους σεφ φαίνεται ότι το έληξαν «επιστρατεύοντας» ακόμα και το δικό τους Δημήτρη Σκαρμούτσο, παραμένει ακόμα το πρόβλημα της παρουσίασης και όπως μαθαίνω κυριαρχεί η πρόταση να μην έχουν παρουσιαστή on camera, αλλά να το… μαγειρέψουν με κάποιον που θα περιγράφει με σπικάζ όσα συμβαίνουν.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήταν προγραμματισμένο να κάνουν κανονικά γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία τελικά δεν έκαναν και επειδή ο αριθμός των συμμετοχών όπως προανέφερα δεν ήταν ο προσδοκώμενος, αλλά κι επειδή δεν είχαν κλείσει οριστικά την κριτική επιτροπή.

Οι καθυστερήσεις αυτές όμως έχουν προκαλέσει πρόσθετο πονοκέφαλο καθώς πλέον είναι στον αέρα το «Survivor» που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και θεωρείται πολύ δύσκολο για το ριάλιτι μαγειρικής να… επιβιώσει απέναντί του, στη μάχη της τηλεθέασης. Πάντως, στο STAR ακόμα ευελπιστούν ότι παρά τις δυσκολίες θα καταφέρουν στο τέλος να… μαγειρέψουν το «Master Chef» τους και μέσα στον Μάρτιο θα βγει στον αέρα γιατί το έχουν ανάγκη για τη ζώνη του prime time. Τότε θα διαπιστώσουμε αν το… πιάτο τους με το μαγειρικό ριάλιτι θα κερδίσει τους τηλεθεατές ή τελικά θα αποδειχτεί λάθος η επιλογή τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε