Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα… μαγειρέματα του Σκαρμούτσου!

Τα… μαγειρέματα του Σκαρμούτσου!

Είναι από τους γνωστούς σεφ και έχει μαγειρέψει πολλές φορές μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες. Μόνο που αυτή τη φορά τα… μαγειρέματα που έκανε δεν θα είναι σε εκπομπή αλλά… για την εκπομπή! Και να εξηγήσω τι εννοώ…!

Όπως έχουμε αναφέρει η εκπομπή «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο λόγω της πορείας της στους πίνακες τηλεθέασης πήρε από το STAR το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν και έτσι θα συνεχίσει να παρουσιάζει το παιχνίδι μαγειρικής το οποίο όμως… θα έχει αρκετές αλλαγές.

Ο γνωστός σεφ λοιπόν με τα στελέχη του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής «Art of Comedy» που έχει τα δικαιώματα του «Blind Taste» στη χώρα μας αποφάσισαν να κάνουν ορισμένες αλλαγές που πιστεύουν ότι θα κερδίσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έτσι αφού σκέφτηκαν διάφορα… μαγειρέματα τα συζήτησαν και με τον τον τούρκο δημιουργό του τηλεπαιχνιδιού, τον Ruyhan Durali, που του άρεσαν οι αλλαγές, οπότε πήραν τη σύμφωνη γνώμη του για να προχωρήσουν. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τη διαδικασία ώστε να αποκτήσει περισσότερο… αγωνία και για τους διαγωνιζόμενους αλλά και για τους τηλεθεατές.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από το STAR το «Blind Taste» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να βγαίνει και από το MEGA Κύπρου, αφού το παιχνίδι έχει κερδίσει και τους κύπριους τηλεθεατές, ενώ μάλιστα είναι πολλοί κύπριοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Για αυτό το λόγο οργανώνεται αποστολή στην Κύπρο ώστε να κάνουν casting και να αποφασίσουν ποιοι κύπριοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να λάβουν μέρος στα καινούργια επεισόδια. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο και ο καινούργιος… φρεσκομαγειρεμένος κύκλος του «Blind Taste» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε