Δευτέρα, 13 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα ντουέτα – έκπληξη στο «Voice»

Τα ντουέτα – έκπληξη στο «Voice»

Το προτελευταίο live του «Voice» θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή με τους 8 διαγωνιζομένους να προσπαθούν να κερδίσουν την πρόκριση για τον τελικό.

Ένα από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο καθένας τους θα είναι ντουέτο με κάποιον γνωστό καλλιτέχνη. Ποια θα είναι τα ντουέτα έκπληξη που ετοίμασαν οι coach τους και με ποιον θα τραγουδήσει ο κάθε διαγωνιζόμενος;

Από την ομάδα του Μιχάλη Stavento η Κατερίνα Καμπανέλη θα τραγουδήσει με τον Λάκη Παπαδόπουλο ενώ ο Άκης Παναγιωτίδης με την Τάμτα.

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή η Άννα Βιλανίδη θα κάνει ντουέτο με τη Μελίνα από τους Vegas ενώ ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας με τον Νίκο Ζιώγαλα.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ο Κώστας Αγέρης θα τραγουδήσει με τον Σταμάτη Γονίδη και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με τον Χρήστο Δάντη.

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ο Νεκτάριος Μαλλάς θα κάνει ντουέτο με τον Γιάννη Βαρδή και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Αυτές τις μέρες οι 8 διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες στα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν μόνοι τους αλλά και στα ντουέτα με τους γνωστούς καλλιτέχνες που… επιστρατεύτηκαν από τους coach τους γνωρίζοντας ότι πρέπει να κερδίσουν με τις ερμηνείες τους τις ψήφους των τηλεθεατών για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε