Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα ουρλιαχτά τρόμου έφεραν… χαρά!

Είναι ολοφάνερο ότι ισχύει το «γελάω με τον πόνο σου». Βέβαια, για να ακριβολογούμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «γελάω με το φόβο σου».

Αυτό αποδεικνύεται από την τηλεθέαση του «Black out» αφού η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 28,6 στο γενικό σύνολο και 41,1 στο δυναμικό κοινό.
Βέβαια, να διευκρινίσουμε δύο πράγματα: κατ’ αρχάς ότι απέναντι στο MEGA δεν προβλήθηκε, όπως κάθε βδομάδα, καινούργιο επεισόδιο της σειράς «Με λένε Βαγγέλη» αλλά προβλήθηκε σε επανάληψη το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι» που σημείωσε 26,4 στο γενικό σύνολο και 21,5 στο δυναμικό κοινό.
Επίσης το χθεσινό επεισόδιο του «Black out» είχε ένα πρόσθετο ενδιαφέρον αφού συμμετείχαν σε αυτό celebrities. Συγκεκριμένα οι Θανάσης Πάτρας, Γιολάντα Διαμαντή, Χριστίνα Κολέτσα, Φλωρίντα Πετροτσέλι, Ορθούλα Παπαδάκου και ο Zeraw από τους Vegas μπήκαν στο σκοτεινό δωμάτιο και άρχισαν… τα ουρλιαχτά προσφέροντας γέλιο στους τηλεθεατές. Και απ’ ότι αποδείχτηκε τα ουρλιαχτά τους έκαναν χαρούμενα τα στελέχη του ΑΝΤ1 όταν είδαν τις υψηλές τηλεθεάσεις της εκπομπής. Δεν είναι τυχαίο που αν και τα γυρίσματα είχαν τελειώσει, αποφάσισαν να βάλουν ξανά τη Νάντια Μπουλέ στο στούντιο. Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλα επεισόδια που θα τα δούμε τις επόμενες βδομάδες με celebrities να… ουρλιάζουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε