Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Τα πήρε” ο Τάσος Χαλκιάς με τον Παύλο Σταματόπουλο – “Δεν έπρεπε να το πείτε αυτό σε εμένα”

“Τα πήρε” ο Τάσος Χαλκιάς με τον Παύλο Σταματόπουλο – “Δεν έπρεπε να το πείτε αυτό σε εμένα”

Στο Έλα Χαμογέλα βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Τάσος Χαλκιάς, όπου μίλησε για την επερχόμενη είσοδό του στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Ωστόσο ο ηθοποιός ταράχτηκε με μία λέξη που χρησιμοποίησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα είμαι στη σειρά με έναν ρόλο καινούργιο που προέκυψε εκ των πραγμάτων.

Έτσι κι αλλιώς θα προέκυπτε γιατί η σειρά πήρε μία παράταση κάποιων επεισοδίων και θα έμπαιναν νέα πρόσωπα. Μέσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ο ρόλος που αφορά εμένα και θα είμαι στη σειρά».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, ένα «και» που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος ήταν αρκετό προκειμένου να εκνευρίσει στιγμιαία τον αγαπημένο ηθοποιό.

«Εσείς φαντάζομαι ότι συμφωνείται ότι κάποια πράγματα έχουν δημοσιοποιηθεί έτσι ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα ενδεχομένως. Από καθηγητές, από σκηνοθέτες. Αυτό που είπατε πριν ότι κάποιοι σκηνοθέτες πιστεύουν ότι είναι θεοί» σημείωσε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Μάλιστα, προσέθεσε στη συνέχεια πως «το επισημαίνω γιατί και εσείς, η μεγάλη σας αγάπη ήταν η σχολή που είχατε ανοίξει και, επειδή έχουν συμβεί και κάποια γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη σχολή. Δηλαδή πάρα πολλοί ηθοποιοί λένε ότι στη σχολή κακοποιήθηκαν εντός εισαγωγικών από καθηγητές με τον τρόπο που…».

Τότε ο Τάσος Χαλκιάς έσπευσε να απαντήσει κάνοντας εμφανή την ενόχληση του. «Έχετε κάποια τέτοια μαρτυρία για τη δική μου τη σχολή; Επειδή μου είπατε «και εσείς είχατε σχολή». Το και συμπλέκει ορισμένα πράγματα, από φράσεις έως καταστάσεις, αλλά δεν είναι το απόλυτο.

Ναι, είχα και εγώ μία δραματική σχολή η οποία είχε άλλο πρότυπο από όλες τις άλλες δραματικές σχολές. Ας μου επιτραπεί η έπαρση».

«Αν το ξέρετε, δεν έπρεπε να βάλετε το συμπλεκτικό σε μένα» υπογράμμισε με σαφήνεια ο καλλιτέχνης.

Media Τελευταίες ειδήσεις