Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα χρέη πνίγουν την οικογένεια του «αμετανόητου γλεντζέ»

Σε περισσότερες από 200 χιλιάδες ευρώ υπολογίζεται ότι είναι τα χρέη της οικογένειας. Αιτία; Οι σπατάλες του συζύγου που φόρτωσε τις πιστωτικές κάρτες ξοδεύοντας αρκετές φορές κρυφά από τη γυναίκα του.

 Όπως είναι λογικό τα χρέη που πνίγουν την οικογένεια έχουν δημιουργήσει πολλές κόντρες μεταξύ των μελών της.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος είναι 58 ετών, εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος και τα τελευταία 8 χρόνια είναι παντρεμένος με την 56χρονη Ιωάννα. Το ζευγάρι ζει στη Νεάπολη Νίκαιας και ο καθένας τους έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Ο Πέτρος είναι άνθρωπος έξω καρδιά και μάλιστα δηλώνει αμετανόητος γλεντζές. Το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ από τα χείλη του ενώ η αισιοδοξία του αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει το χρέος του εκνευρίζει τη σύζυγο του.

Σήμερα, τα χρέη της οικογένειας ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος τους, οφείλεται στην προσωπική καλοπέραση του Πέτρου που μέσω πιστωτικών καρτών έχει ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ κρυφά από τη γυναίκα του είτε για να παρακολουθεί τους αγώνες τις αγαπημένης του ομάδας είτε για να εξοπλίσει το σπίτι του με στερεοφωνικά. Λίγα λίγα όμως, τα χρέη αυξάνονται με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η Γεωργία, κόρη της Ιωάννας δεν αντέχει να βλέπει τη μητέρα της να υποφέρει εξαιτίας των χρεών του πατριού της.

Τα χρέη πνίγουν την οικογένεια και ζητούν «σωσίβιο» από την εκπομπή «Για Λογαριασμό Σας» του ALPHA. Ο Νίκος Σαμoΐλης λοιπόν βγάζει τα τεφτέρια του, στήνει τις κάμερες και προσπαθεί, απόψε το βράδυ στις 9, να βοηθήσει την οικογένεια να τα βάλει όλα σε έναν λογαριασμό.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε