Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ταινίες και σειρές του Disney+ που δεν πρέπει να χάσετε τον Αύγουστο

Ταινίες και σειρές του Disney+ που δεν πρέπει να χάσετε τον Αύγουστο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Από την Disney και την Pixar, η animated ταινία «Lightyear» βασίζεται στη μοναδική ιστορία του Buzz Lightyear, με την φωνή του Chris Evans.

Η ταινία «Θήραμα», η πιο πρόσφατη προσθήκη στο franchise του Κυνηγού, είναι ένα νέο θρίλερ που διαδραματίζεται στο έθνος των Comanche πριν 300 χρόνια και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από τις 5 Αυγούστου.

Καλοκαίρι σημαίνει βουτιές, οπότε τι καλύτερο από μια βουτιά στο Marvel Cinematic Universe με τις νέες πρωτότυπες σειρές «She-Hulk: Attorney at Law» και «I Am Groot». Οι fans του Star Wars θα μπορούν να απολαύσουν το ειδικό επεισόδιο «LEGO STAR WARS: Καλοκαιρινές Διακοπές».

Στις 24 Αυγούστου έρχεται η σειρά 6 επεισοδίων «Μακάρτνεϊ 3,2,1» όπου ο θρύλος της μουσικής Πολ Μακάρτνεϊ συζητάει με τον παραγωγό Ρικ Ρούμπιν, για την πρωτοποριακή του δουλειά με τους Beatles.

Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζουν, μικροί και μεγάλοι έχουν έναν παραπάνω λόγο να χαρούν, καθώς το Α’ μέρος του 3ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Μπλούι» έρχεται στις 10 Αυγούστου αποκστο Disney+.

Lightyear

Από την Disney και την Pixar, στο Disney+ είναι διαθέσιμη η animated ταινία επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στη μοναδική ιστορία του Buzz Lightyear, με την φωνή του Chris Evans. Η ταινία «Lightyear» ακολουθεί πιστά τον διαγαλαξιακό ranger σε μια διαστημική περιπέτεια, μαζί με τους Izzy, Mo και Darby, καθώς και τον φίλο του Buzz Lightyear, το ρομπότ Sox. Καθώς ξεκινούν μια από τις πιο δύσκολες αποστολές τους, πρέπει να μάθουν να δουλεύουν σαν ομάδα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον κακό Zurg και έναν στρατό από ρομπότ.

Θήραμα (για άνω των 16)

Η ταινία «Θήραμα», η πιο πρόσφατη προσθήκη στο franchise του Κυνηγού, είναι ένα νέο θρίλερ που διαδραματίζεται στο έθνος Comanche πριν 300 χρόνια. Η ιστορία αφορά μια νέα κοπέλα, την Naru, μια ατρόμητη και με μοναδικές δεξιότητες πολεμίστρια, την οποία ανέθρεψαν μερικοί από τους πιο θρυλικούς πολεμιστές στις Μεγάλες Πεδιάδες. Είναι μια πολεμίστρια έτοιμη να προστατέψει όσους απειλούν την περιοχή της και τους ανθρώπους της. Ο εχθρός που κυνηγάει και εν τέλει αντιμετωπίζει, είναι ένας επικίνδυνος εξωγήινος με εξελιγμένες ικανότητες. Το αποτέλεσμα είναι μια τρομακτική μάχη μεταξύ δυο μοναδικών αντιπάλων.

Lego Star Wars: Καλοκαιρινές διακοπές

Ο Finn έχει κανονίσει ένα ταξίδι-έκπληξη για τους φίλους τους στο μοναδικό Galactic Starcruiser, Halcyon. Δυστυχώς όμως το πλάνο του Finn αλλάζει καθώς χωρίζεται από την παρέα του. Ξαφνικά, βρίσκεται μόνος στο Halcyon και ο Finn έρχεται αντιμέτωπος με τρία πνεύματα της Δύναμης. Οι Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker και Princess Leia περιγράφουν απρόσμενες ιστορίες διακοπών οι οποίες δεν πήγαν και τόσο καλά.

I am Groot

Πώς να προστατέψεις τον γαλαξία από ένα άτακτο μικρό παιδί; Ετοιμαστείτε, καθώς ο Baby Groot πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά, που ακολουθεί τις ένδοξες μέρες του, καθώς μεγαλώνει και μπλέκει σε μπελάδες, ανάμεσα στα αστέρια.

She Hulk: Attorney at Law (για άνω των 6 ετών)

Η She-Hulk, γνωστή και ως Jennifer Walters, είναι δικηγόρος η οποία εξειδικεύεται σε νομικές υποθέσεις για υπεράνθρωπους.

ΜακΚάρτνεϊ 3,2,1 (για άνω των 12 ετών)

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε μια σπάνια, συζήτηση με τον θρυλικό παραγωγό Ρικ Ρούμπιν για την πρωτοποριακή του δουλειά με τους Beatles, το εμβληματικό arena rock των Wings της δεκαετίας του ‘70 και τα 50 χρόνια που μετράει ως σόλο καλλιτέχνης.

Media Τελευταίες ειδήσεις