Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στο Netflix που μπορείς να δείς μετά το Μπέκετ

Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στο Netflix που μπορείς να δείς μετά το Μπέκετ

Το Netfix συνεχίζει να προσφέρει σημαντικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ για κάθε γούστο, και ο Αύγουστος, εκτός από το πολυαναμενόμενο Μπέκετ, έχει σημαντικές επιλογές για όλους.

Το Μπέκετ, η πολυαναμενόμενη ταινία παραγωγής του Netflix είναι διαθέσιμο από χτες στην πλατφόρμα streaming, και ο Αύγουστος είναι γεμάτος με ενδιαφέρουσες προτάσεις από το Netflix.

Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Μπέκετ, ένας Αμερικανός τουρίστας, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού, προσπαθώντας να σωθεί.

Ενώ βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, ο Αμερικανός τουρίστας Μπέκετ (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) γίνεται ο στόχος σε ένα ανθρωποκυνηγητό μετά από ένα ολέθριο ατύχημα.

Καθώς αναγκάζεται να τρέξει για να σωθεί, παλεύοντας να διασχίσει τη χώρα μέχρι να φτάσει στην αμερικανική πρεσβεία, για να καθαρίσει το όνομά του, οι εντάσεις κλιμακώνονται, ενώ οι αρχές πλησιάζουν τα ίχνη του, οι πολιτικές αναταραχές κορυφώνονται και ο Μπέκετ βυθίζεται ακόμη πιο βαθιά σε έναν επικίνδυνο ιστό συνωμοσίας.

Ο Αύγοσυτος, όμως, προσφέρει και άλλες ενδιαφέρουσες παραγωγές. Δείτε μερικές από αυτές:

Στην Κουζίνα με την Πάρις

Η Πάρις Χίλτον ξέρει να μαγειρεύει… περίπου. Και φέρνει τα πάνω κάτω στο παραδοσιακό μαγειρικό σόου. Δεν είναι εκπαιδευμένη σεφ ούτε προσπαθεί να γίνει. Με τη βοήθεια των διάσημων φίλων της, έρχεται αντιμέτωπη με νέα υλικά, νέες συνταγές και εξωτικές συσκευές κουζίνας. Εμπνευσμένη από τα viral βίντεό της στο YouTube, η Πάρις θα μας ταξιδέψει από το σούπερ μάρκετ στο στρωμένο τραπέζι – και ίσως όντως μάθει να τα βγάζει πέρα στην κουζίνα.

Άγνωστες Πτυχές: Καβγάς στο Παλάτι

Οι “Άγνωστες Πτυχές: Συμφωνία με τον Διάβολο” κάνουν πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου 2021
Οι “Άγνωστες Πτυχές: Κέιτλιν Τζένερ” κάνουν πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου 2021
Η σειρά “Άγνωστες Πτυχές: Έγκλημα και Πέναλτι” κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου 2021

Από τους δημιουργούς της “Άγριας Πολιτείας”, έρχεται μια σειρά ντοκιμαντέρ σε πέντε μέρη που παρουσιάζει με φρέσκο μάτι ιστορίες από τον απέραντο κόσμο του αθλητισμού. Από το τένις και την πυγμαχία μέχρι το μπάσκετ, οι ιστορίες αυτές δεν μοιάζουν με εκείνες που έχετε ακούσει, ακόμη κι αν θεωρείτε ότι τις γνωρίζετε. Όλα τα επεισόδια, που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, ξεκινούν με μια καθοριστική στιγμή –τον μεγάλο αγώνα, τους Ολυμπιακούς, τα playoff– και εξετάζουν στη συνέχεια τι συνέβη πέρα από τα πρωτοσέλιδα, όπως τα αφηγούνται εκείνοι που τα έζησαν, αποκαλύπτοντας έτσι το σθένος, την αντοχή, τον πόνο, τον θρίαμβο, τη βία, τα αστεία και το πάθος στην καρδιά του ιδρώτα. Είτε μαθαίνουμε για τον διάσημο “Καβγά στο Παλάτι” των Πέισερς με τους Πίστονς από εκείνους που τον έζησαν ή ακούμε την Ολυμπιονίκη Κέιτλιν Τζένερ να θυμάται το ταξίδι της για το χρυσό μετάλλιο, ή βλέπουμε την μποξέρ Κρίστι Μάρτιν να αγωνίζεται για τη ζωή της εκτός ρινγκ, ή ακούμε τον επαγγελματία τενίστα να μιλά ανοιχτά για την πάλη του με τα ψυχικά προβλήματα, ή παρακολουθούμε μια ιδιαίτερη ομάδα χόκεϊ, τους Trashers, να παίρνουν εντολές από τον έφηβο γιο ενός υποτιθέμενου αρχιμαφιόζου, οι Άγνωστες πτυχές αγγίζουν τον πυρήνα του πάθους και της προσήλωσης που απαιτείται για να γίνεις πρωταθλητής και δείχνουν πώς ο θρίαμβος μπορεί να αναιρεθεί εκτός γηπέδου. Τη σκηνοθεσία των ταινιών υπογράφουν οι Τσάπμαν Γουέι και Μακλέιν Γουέι (Άγρια Πολιτεία), Φλόιντ Ρας (Ζάιον Κλαρκ), Λόρα Μπράουνσον (Η Αληθινή Ρέιτσελ Ντόλεζαλ, Lemon) και Κρίσταλ Μοζέλ (Betty, Κατ’ Οίκον Περιορισμός).

Ο Γητευτής: Ο Εφιάλτης του Λύκου

Η ταινία κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 23 Αυγούστου 2021
Πριν από τον Γκέραλτ, υπήρχε ο Βέσεμιρ, ένας αλαζόνας νεαρός γητευτής που απολαμβάνει να σφάζει τέρατα έναντι χρημάτων. Όταν μια επικίνδυνη νέα δύναμη εμφανίζεται στην Ήπειρο, ο Βέσεμιρ ανακαλύπτει ότι μερικές δουλειές των γητευτών δεν γίνονται μόνο για το χρήμα…
Ο κόσμος του “Γητευτή” διευρύνεται μέσα από αυτήν την άνιμε ιστορία για τις ρίζες του ήρωά μας: πριν από τον Γκέραλτ, υπήρχε ο μέντοράς του, ο Βέσεμιρ, ένας αδίστακτος νεαρός γητευτής που ξέφυγε από μια ζωή μέσα στη φτώχεια, για να σφάζει τέρατα έναντι χρημάτων. Όταν όμως ένα περίεργο νέο τέρας ξεκινά να τρομοκρατεί ένα πολιτικά τεταμένο βασίλειο, ο Βέσεμιρ μπαίνει σε μια τρομακτική περιπέτεια που τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος.

Οι Αναμνήσεις ενός Δολοφόνου: Ηχογραφήσεις Νίλσεν

Η ταινία κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 18 Αυγούστου 2021.
Ο πιο περιβόητος κατά συρροή δολοφόνος της Βρετανίας, Ντένις Νίλσεν, ομολόγησε το 1983 τη δολοφονία 15 ανθρώπων. Μέσα σε μια περίοδο πέντε ετών, έβρισκε ευάλωτους νεαρούς, τους δελέαζε ώστε να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του, τους στραγγάλιζε και ξεφορτωνόταν τα πτώματά τους κάτω από το πάτωμα.
Η αλήθεια για το πώς και το γιατί σκότωνε έγινε αντικείμενο πολλών συζητήσεων σε βιβλία και ντοκιμαντέρ στις επόμενες δεκαετίες. Τώρα, έχοντας μοναδική πρόσβαση στο ευρύ προσωπικό αρχείο που έμεινε στο κελί του μετά τον θάνατό του, συμπεριλαμβανομένων 250 ωρών ηχογραφήσεων που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ ξανά, αυτή η ταινία μας ξεναγεί στον κόσμο του Νίλσεν και την πορεία του από ένα μικρό αγόρι που μεγάλωσε σε ένα ήσυχο σκοτσέζικο ψαροχώρι σε έναν ψυχρό δολοφόνο που παραμόνευε στους δρόμους του Λονδίνου.
Με φόντο τη Βρετανία της δεκαετίας του ’80, όταν η μεγάλης κλίμακας ανεργία ανάγκαζε τους νεαρούς άντρες να έρχονται στο Λονδίνο σε αναζήτηση της τύχης τους και να καταλήγουν φτωχοί και εύκολη λεία, και συνδυάζοντας συνεντεύξεις από αστυνομικούς, δημοσιογράφους, θύματα που ξέφυγαν, συντετριμμένες οικογένειες και -για πρώτη φορά- τη φωνή του ίδιου του δολοφόνου, αυτό το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ εξερευνά το πώς κατάφερνε ο Νίλσεν να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος για πέντε χρόνια, ενώ διέπραττε πολλαπλές δολοφονίες και επιθέσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις