Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Τάκης Γιαννούτσος σε Φώτη Σεργουλόπουλο: Το είπες πρώτη φορά στον αέρα και με σόκαρες

Τάκης Γιαννούτσος σε Φώτη Σεργουλόπουλο: Το είπες πρώτη φορά στον αέρα και με σόκαρες

“Είχε πει ο Φώτης ότι με εμένα του ξεκίνησε η επιθυμία να κάνει παιδί, ενώ ο Φώτης έχει βρεθεί με άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό για εμένα μου έδειξε το ποιόν της φιλίας” τόνισε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης βρέθηκαν καλεσμένοι στο πρώτο Πρωίαν σε είδον της χρονιάς στην ΕΡΤ1.

Το γνωστό δίδυμο θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον παρουσιαστή για την εξομολόγηση καρδιάς που είχε κάνει όταν είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή τους. 

“Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν πιο αποκαλυπτικός. Ήσουν από τις καλύτερες εκπομπές. Σε ευχαριστούμε δημόσια γιατί είπες πράγματα για να μας βοηθήσεις για την εκπομπή μας. Το αισθάνθηκα ότι είπες πράγματα για εμάς” ανέφερε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

“Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά μπορεί και να συνέβη. Σας ευχαριστώ” απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. “Εμένα με σόκαρες. Ήταν ένα κομμάτι βαθιάς φιλίας.

Είχε πει ο Φώτης ότι με εμένα του ξεκίνησε η επιθυμία να κάνει παιδί, ενώ ο Φώτης έχει βρεθεί με άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό για εμένα μου έδειξε το ποιόν της φιλίας.

Το είπες πρώτη φορά στον αέρα τότε και πραγματικά σοκαρίστηκα” συνέχισε ο Τάκης Γιαννούτσος.

“Ότι θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου. Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, άνοιξαν οι ουρανοί και είπα ότι πολύ θα ήθελα να γίνω πατέρας” εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις