Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τάκης Ζαχαράτος: Μπορεί κάποιος να είναι καλύτερος από μένα στην παρουσίαση αλλά εγώ να είμαι πιο χρήσιμος

Τάκης Ζαχαράτος: Μπορεί κάποιος να είναι καλύτερος από μένα στην παρουσίαση αλλά εγώ να είμαι πιο χρήσιμος

«Αυτό θα ήθελα να το κάνω στην τηλεόραση αλλά πρέπει να ενδιαφέρει και τα κανάλια», λέει ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για τη νέα του παράσταση στο Θέατρο Παλλάς, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που του γίνονται κατά καιρούς, ενώ αποκαλύπτει το project που θα ήθελε να παρουσιάσει.

«Κατά καιρούς μου γίνονται προτάσεις για την τηλεόραση αλλά εγώ δίνομαι αποκλειστικά σε κάτι. Σπάνια κάνω δύο πράγματα μαζί. Αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση είναι το Saturday Night Live, που κάνουν στην Αμερική, να έχει σάτιρα και τραγούδι.

Θα με ενδιέφερε πολύ αλλά πρέπει να ενδιαφέρει και τα κανάλια, όχι μόνο εμένα», δηλώνει ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Εύχομαι να ξαναγίνει το YFSF και να συμμετάσχουν πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι. Ξέρετε πόσο ωραίο είναι να παίρνουν τα προγράμματα τον χρόνο τους; Κι εμείς ανανεωνόμαστε», απαντά σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Θα μου άρεσε να κάνω και την παρουσίασή του αλλά και να είμαι στην επιτροπή πάλι δεν με χαλάει. Μπορεί κάποιος να είναι καλύτερος από μένα στην παρουσίαση αλλά εγώ να είμαι πιο χρήσιμος», σημειώνει ο Τάκης Ζαχαράτος.

Όσον αφορά τη νέα του παράσταση, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρει: «Είναι μία παράσταση που έχει κοινωνική, πολιτική και τηλεοπτική σάτιρα, καθώς και ντουέτα που δεν έχουμε ξαναδεί».

Media Τελευταίες ειδήσεις