Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ταμίλα Κουλίεβα: Παραμένω οικογένεια με τον Γρηγόρη Καραντινάκη

Ταμίλα Κουλίεβα: Παραμένω οικογένεια με τον Γρηγόρη Καραντινάκη

“Σήμερα ζω αλλιώς” παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Ταμίλα Κουλίεβα.

Για τον πρώην σύζυγο της, Γρηγόρη Καραντινάκη αλλά και την σχέση με τον γιο της μίλησε από καρδιάς η Ταμίλα Κουλίεβα όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης. 

“Πάντα προσπαθούσα και σκεφτόμουν πως είναι καλό το παιδί να έχει την ανεξαρτησία του, να είναι μια προσωπικότητα ξεχωριστή από τους γονείς.

Σήμερα ζω αλλιώς αλλά παραμένει οικογένεια ο Γρηγόρης Καραντινάκης, τον οποίο και θα σκηνοθετήσω σε νέο έργο στο Ίδρυμα Κακογιάννης.

Είναι ωραίο να βρισκόμαστε από την άλλη πλευρά ουσιαστικά, τώρα εγώ από την πλευρά του σκηνοθέτη και εκείνος από αυτήν του ηθοποιού”.

“Δεν ξέρω να πω για τα κοινά με το κορίτσι που ήμουν πριν από χρόνια. Νομίζω όμως πως είμαι το ίδιο ανήσυχο κορίτσι που ψάχνομαι, που προσπαθώ να μαθαίνω συνεχώς.

Αυτό θα έλεγα σαν κεντρική ποιότητα που πιστεύω ότι έχει μείνει σε μένα” υπογράμμισε χαρακτηριστικά η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

“Βάζω τον εαυτό μου συνέχεια σε ένα πρόγραμμα, όταν καταλαβαίνω ότι αλλιώς δεν βγαίνει και προσπαθώ να ανταποκριθώ και να είμαι συνεπής για να βγάλω εις πέρας ότι κάθε φορά αναλαμβάνω” συμπλήρωσε η Ταμίλα Κουλίεβα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις