Τετάρτη, 28 Φεβ.
18oC Αθήνα

Ταμίλλα Κουλίεβα, Γρηγόρης Καραντινάκης και Ρένος Ρώτας απόψε στο Αρναούτογλου

Ταμίλλα Κουλίεβα, Γρηγόρης Καραντινάκης και Ρένος Ρώτας απόψε στο Αρναούτογλου

Τρεις εκλεκτούς καλεσμένους έχει απόψε (28.11.2023, 24:00) στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Υποδέχεται την Ταμίλλα Κουλίεβα με τον Γρηγόρη Καραντινάκη και τον Ρένο Ρώτα.

Ταμίλλα Κουλίεβα και Γρηγόρης Καραντινάκης κάνουν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία. Το πρώην ζευγάρι, που έχει μια σχέση ζωής με πολλές διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια, μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, τον γάμο, τον γιο τους και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Η Ταμίλλα Κουλίεβα, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι», εξηγεί πόσο υποστηρικτικός ήταν πάντα ο Γρηγόρης Καραντινάκης και πως τον συμβουλεύεται ακόμα και τώρα πριν πάρει μια επαγγελματική απόφαση.

Ο Γρηγόρης Καραντινάκης, που σκηνοθετεί την αγαπημένη σειρά «Μετά τη Φωτιά» και δεν αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας, μιλάει για τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη σκηνοθεσία και τον λόγο που αποδέχτηκε να παίξει στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ταμίλλα, «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και ο Ρένος Ρώτας. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια που αγαπάει το θέατρο, εξηγεί γιατί με την επιλογή του να γίνει ηθοποιός εκπληρώνει το όνειρο τριών γενεών.

Μιλάει με θαυμασμό για τον ποιητή προπάππου του, Βασίλη Ρώτα, αλλά και για τον πατέρα του, που, αν και είναι 65 ετών, ξεκίνησε σπουδές. Γιατί θα πήγαινε στο «Master Chef»; Πώς καταφέρνει να τρώει σούπα μόνο με πιρούνι; Πόση ώρα του πήρε να τρέξει τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου; Πώς φαντάζεται την ιδανική σύντροφο;

Τέλος, μιλάει  για την κωμική σειρά «Στα Σύνορα», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και τη θεατρική παράσταση που παίζει «Ο θάνατος του εμποράκου» στο θέατρο «ΖΗΝΑ». 

«The 2Νight Show»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις