Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Τάμτα: Λέω ότι έχω ζήσει τρεις ζωές λόγω όσων μού έχουν συμβεί

Τάμτα: Λέω ότι έχω ζήσει τρεις ζωές λόγω όσων μού έχουν συμβεί

“Ο τρίτος όταν άλλαξα χώρα και πήρε η ζωή μου αυτή την πορεία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου” δήλωσε η Τάμτα.

Η Τάμτα μίλησε στο περιοδικό Hello! και στον Σάββα Μπίτζα για τις εναλλαγές και τις δυσκολίες που είχε η ζωή της μέχρι σήμερα και για τις γνώμες των ανθρώπων που λαμβάνει υπ’ όψιν.

Η ζωή σου είναι απρόβλεπτη;

Πολύ! Λέω ότι έχω ζήσει τρεις ζωές λόγω όσων μού έχουν συμβεί. Ο πρώτος κύκλος ήταν τα πολύχρωμα παιδικά μου χρόνια εξαιτίας της καταγωγής μου και των συνθηκών στη χώρα μου. Υπήρχαν χαρά και δυσκολία ταυτόχρονα. Ο δεύτερος όταν παντρεύτηκα και έγινα μαμά, μια άλλη συνθήκη.

Ο τρίτος όταν άλλαξα χώρα και πήρε η ζωή μου αυτή την πορεία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου. Το λέω πια, σε αντίθεση με παλαιότερα. Με βοήθησε πολύ η καραντίνα, στη διάρκεια της οποίας, όπως πολύς κόσμος, έμεινα με τον εαυτό μου και δούλεψα με το μέσα μου, τη δημιουργικότητά μου αλλά και την επαγγελματική μου υπόσταση.

Το κλιπ του «Σ’ αγαπώ» το γύρισα στο σπίτι με ένα κινητό και τον Πάρι (σ.σ. Πάρις Κασιδόκωστας, ο σύντροφος της τραγουδίστριας) να βιντεοσκοπεί υπό τις οδηγίες μου. Ευτυχώς, δεν είναι άσχετος!

Τίνος τη γνώμη υπολογίζεις πολύ;

Στην προσωπική μου ζωή δεν υπολογίζω τη γνώμη κανενός. Με κατευθύνει αυτό που αισθάνομαι. Στα επαγγελματικά μου έχω ανθρώπους των οποίων η άποψη με ενδιαφέρει.

Φυσικά, λόγο έχει η κόρη μου. Με την Άννυ έχουμε μεγαλώσει μαζί, η γνώμη της μετρά για μένα και είναι πάντα υποστηρικτική, σπάνια θα μου πει να μην κάνω κάτι. Το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα μου.

Media Τελευταίες ειδήσεις