Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Τάνια Μπρεάζου: Βίωσα bullying λόγω της καταγωγής μου

Τάνια Μπρεάζου: Βίωσα bullying λόγω της καταγωγής μου

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Τάνια Μπρεάζου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τάνια Μπρεάζου, όταν βρέθηκε στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο με τα ρατσιστικά σχόλια των συμμαθητών της.

«Και οι δυο γονείς μου είναι από τη Ρουμανία, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στην αρχή, όμως ειδικά η μητέρα μου είναι ηρωίδα, πάλεψε πάρα πολύ για να με μεγαλώσει. Μαζί μεγαλώσαμε στην ουσία. Όταν μεγαλώσω λίγο παραπάνω, θέλω να της μοιάσω», εξομολογείται η Τάνια Μπρεάζου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η μητέρα της παντρεύεται μέσα στον μήνα.

«Της λέω μπράβο σε όλα. Έκανε τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει, στάθηκε και μαμά και μπαμπάς και τα πάντα», τονίζει. «Βίωσα bullying λόγω καταγωγής. Η μητέρα μου πάντα μου εξηγούσε, μου έλεγε να μη δίνω σημασία. Όλα όμως πιστεύω πως ξεκινάνε από την οικογένεια, γιατί είχα και φίλους που με στήριζαν και με βοηθούσαν», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Τάνια Μπρεάζου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τάνια Μπρεάζου αναφέρθηκε και στη Eurovision, δηλώνοντας πρόθυμη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας οποιαδήποτε στιγμή.

 

«Φυσικά και παρακολουθώ τη Eurovision και εννοείται ότι θα πήγαινα. Στη Ρουμανία δεν με γνωρίζουν σαν τραγουδίστρια. Ωστόσο, είχε γίνει ένα αφιέρωμα για μένα εκεί, όταν είχα πάει στο X-Factor της Ελλάδας», επισημαίνει η νεαρή τραγουδίστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις