Τρίτη, 28 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τάσος Αρνιακός: Τυχαία ξεκίνησα στην τηλεόραση, ήταν Καθαρά Δευτέρα και δεν έβρισκαν μετεωρολόγο για να πει τον καιρό

Τάσος Αρνιακός: Τυχαία ξεκίνησα στην τηλεόραση, ήταν Καθαρά Δευτέρα και δεν έβρισκαν μετεωρολόγο για να πει τον καιρό

“Τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση” περιέγραψε ο Τάσος Αρνιακός.

Μια διαφορετική συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, έδωσε ο Τάσος Αρνιακός στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή “Μαμα-δες” το απόγευμα της Κυριακής όπου και θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο και μπήκε απρόσμενα στον κόσμο της τηλεόρασης.

«Τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση όπως και τα περισσότερα πράγματα. Το 2007 δέχομαι ένα τηλεφώνημα από έναν ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, ήταν απογευματάκι και μου είπε «μπορείτε να μας πείτε τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας γιατί ψάχνουμε να βρούμε τον μετεωρολόγο μας και δεν τον βρίσκουμε;».

«Ευχαρίστως να σας τον πω» απάντησα, «πως θέλετε να σας τον πω; Σε ρυθμό υπαγορεύσεως, θα τον γράψετε ή θα έχετε μαγνητοφωνάκι για να το γράψετε;».

«Όχι, θα στείλουμε κάμερα στο σπίτι σας» μου είπε» εξήγησε αρχικά ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.

«Σκέπασε, μάνα, σκέπασε! «Στο σπίτι; Είσαι καλά; Με δυο παιδιά από το κολυμβητήριο, οι παντόφλες από δω και τα μπουρνούζια από κει;

Πως θα ‘ρθει η τηλεόραση στο σπίτι; Αποκλείεται, ξέχασε το» μου είπε η σύζυγος μου. Εν τω μεταξύ εγώ είχα πει ναι. Έρχεται το κανάλι, κατέβηκα στην είσοδο της πολυκατοικίας μας και έδωσα τη συνέντευξη».

«Από αυτήν κάτι κατάλαβαν εκείνοι που είναι ειδικοί στο κανάλι και σε κανά δυο μέρες με ξαναπήραν, «μπορείτε να μας πείτε ξανά τον καιρό και να στείλουμε πάλι κάμερα;».

Αυτό έγινε σχεδόν δυο – τρεις φορές την εβδομάδα στην αρχή και σε έναν χρόνο είχα καθιερωθεί σαν μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1» εξήγησε ακόμα, με χαμόγελο, ο Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις