Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Τάσος Ιορδανίδης: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

Τάσος Ιορδανίδης: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»
NDPPHOTO

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», δίνοντας και ένα σπόιλερ!

Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης ο οποίος δεν δίστασε να δώσει λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «η Γη της Ελιάς» όπου και συμμετέχει. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στον «Μάνο» τον χαρακτήρα που υποδύεται ο ίδιος. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όλο αυτό που συμβαίνει στη Γη της Ελιάς με τον Μάνο, γιατί παρουσιάζεται όληη αυτή η εξαθλίωση και όλος αυτός ο εκφυλισμός ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Το σενάριο και η σειρά μάς δείχνει το παράδειγμα προς αποφυγήν.

Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αναστατωθεί και με πιάνουν στο δρόμο και μου το λένε. Θα επανέλθει ο Μάνος και εκεί θα δούμε και τον Γολγοθά που ανεβαίνει ένας άνθρωπος για να απεξαρτηθεί. Μπορεί ο κόσμος από αυτό να παραδειγματιστεί και να προσέξει και τα παιδιά του. Μακριά, παιδιά, από τις ουσίες, δηλαδή για όνομα του Θεού», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε στη συνέχεια: «Ο περίγυρος του Μάνου θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει. Αυτό που θα κάνει τον Μάνο να παλέψει με τους δαίμονές του, να δώσω κι ένα σπόιλερ, δεν είναι τίποτα άλλο από το παιδί του, την Αγγελική. Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα μας ταρακουνήσει όλους και εκεί ο Μάνος θα πάρει την απόφαση να παλέψει με τους δαίμονές του».

Media Τελευταίες ειδήσεις