Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τάσος Χαλκιάς: Δεν είναι καλό να πέφτουν έτσι πάνω σου τα φώτα

Τάσος Χαλκιάς: Δεν είναι καλό να πέφτουν έτσι πάνω σου τα φώτα

Ο Τάσος Χαλκιάς δεν αποκλείεται να είναι ο «αντικαταστάτης» του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, και τις αλλαγές που αφορούν το ρόλο του Παρασκευά, ένας νέος χαρακτήρας φαίνεται πως θα προστεθεί στην γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Πρόκειται για τον ρόλο του αδερφού του Παρασκευά, που φαίνεται ότι θα αναλάβει ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς. Όπως όλα δείχνουν τον ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Τάσος Χαλκιάς που μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επιβεβαίωσε από την πελυρά του την πρόταση που δέχθηκε.

Σχολίασε μάλιστα πως δεν θέλει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του σε βάρος άλλων ανθρώπων.

«Πριν από μια ώρα μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά.

Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά. Είναι μια πολύ ωραία σειρά.

Λεπτομέρειες δεν ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε ή αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει… Αν είναι να πέφτουν τα φώτα πάνω σου από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων ανθρώπων δεν είναι τόσο καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις