Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Τατουάζ: Τι θα δούμε σήμερα 18/04 στο επεισόδιο της Πέμπτης

Τατουάζ: Τι θα δούμε σήμερα 18/04 στο επεισόδιο της Πέμπτης

Τι θα δούμε σήμερα (Πέμπτη 18/04/2019) στο επεισόδιο. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, Οι εξελίξεις στο Τατουάζ αναμένεται να μας καθηλώσουν.

ΤΑΤΟΥΑΖ – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Τι θα δούμε σήμερα (18/04/2019) στο επεισόδιο; Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο Τατουάζ αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τη σειρά που έχει… πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος. Η ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ», συνεχίζει με σημαντικές ανατροπές για μια ακόμα εβδομάδα. Τι θα δούμε σήμερα, και στα επόμενα επεισόδια;

ΤΑΤΟΥΑΖ Επεισόδιο 225 και Επεισόδιο 226 β κύκλος. Στον Alpha, σήμερα Πέμπτη 18/4/19: Η Τατιάνα πιέζει τον Τόνυ για απαντήσεις, αλλά ο έρωτας που νιώθει ο ένας για τον άλλον γρήγορα ξαναβγαίνει στην επιφάνεια. Ο Νικόλας συνεχίζει την έρευνά του στο Λονδίνο, προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το εμπόριο όπλων, κάνοντας την Αθηνά και τον Χάρη να ανησυχούν για την ασφάλειά του. Οι προσπάθειες της Όλγας να φέρει κοντά τον Αλέξανδρο και την Άννα πέφτουν στο κενό και το κλίμα μεταξύ τους παραμένει ψυχρό.

Προσπάθειες προσέγγισης κάνει και η Μάρθα στον Παύλο, που βλέπει ότι το κόλπο να το παίζει αδιάφορος έχει τελικά θετικά αποτελέσματα. Η αναβάθμιση της Μαργκώ στο «Συμβούλιο» δεν ενθουσιάζει τον Τόνυ. Η συμπεριφορά της Αμαλίας προβληματίζει τον Σέκερη καθώς την βλέπει να παραιτείται μέρα με τη μέρα. Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να μιλήσει στην Άννα για τελευταία φορά…

Η Άννα προσπαθεί με χίλιους τρόπους να εξηγήσει στον Αλέξανδρο πως τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα κι όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα της παιδικής της προσέγγισης στο θέμα των όπλων. Ο έρωτας του Αλέξανδρου για εκείνη είναι μεγαλύτερος από τον θυμό του και το ζευγάρι είναι πάλι μαζί! Τα νέα της επανασύνδεσης ταξιδεύουν γρήγορα κι όλοι χαίρονται. Η Αμαλία αρχίζει να ερευνά τα αίτια της υπνηλίας της. Η Βέρα συμβουλεύει την Τατιάνα να μην ξαναμπλέξει με τον Τόνυ αφού δεν τον εμπιστεύεται, γιατί αυτή η σχέση θα είναι πολύ ψυχοφθόρα, αλλά εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί. Η Μαργκώ ζητά από τον Τόνυ να μπει πιο δυναμικά στο εμπόριο όπλων, με περισσότερα πλοία. Η Νικόλ παίρνει την μεγάλη απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο. Κι ενώ ο Χάρης ετοιμάζεται να πάει Λονδίνο, ένας ακόμα πληροφοριοδότης του Νικόλα πέφτει νεκρός..

Media Τελευταίες ειδήσεις