Σάββατο, 13 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Τελευταίο αντίο στο Μάνο Αντώναρο

Τελευταίο αντίο στο Μάνο Αντώναρο

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο είπαν φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς από το Νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες ο αδερφός του Ευάγγελος Αντώναρος και η μητέρα τους, Γεωργία.

Ο Μάνος Αντώναρος δημοσιογράφος και αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, έδινε επί μέρες αυτό που είχε περιγράψει ο αδελφός του ως άνιση μάχη. Όλοι περίμεναν ένα θαύμα αλλά αυτό δυστυχώς δεν ήρθε. Έφυγε σε ηλικία 62 ετών την περασμένη Παρασκευή.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA,  παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε  Γερμανικά και Αγγλικά. Είχαμε την τύχη εδώ στο newsit.gr να συνεργαστούμε για ένα διάστημα μαζί του. Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου. Οι δυο του ήλιοι όπως τους αποκαλούσε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Media Τελευταίες ειδήσεις