Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τελικά η Συνατσάκη πάει… Eurovision

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η… παρεξήγηση λύθηκε και τελικά η Μαίρη Συνατσάκη πήρε το «πράσινο» φως για να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό για τη Eurovision.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit τα στελέχη του ΜAD πρότειναν στην παρουσιάστρια να αναλάβει μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου την παρουσίαση του ελληνικού τελικού και αυτή δέχθηκε. Είχαν… ξεχάσει όμως να ενημερώσουν τον ΑΝΤ1, με τον οποίο η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποκλειστικό συμβόλαιο και στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν είχαν χαρεί που από το MAD δεν τους είχαν ρωτήσει.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν τα στελέχη του MAD προσπαθούσαν να πείσουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να… άρουν το απαγορευτικό για τη Μαίρη Συνατσάκη και να τους… δανείσουν την παρουσιάστρια! Οι επαφές λοιπόν είχαν θετικό αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την πολυπόθητη άδεια από το Μαρούσι για να παρουσιάσει με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ελληνικό τελικό.

Έτσι τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου οι Θωμαή Απέργη & Legend, Μαρία-Ελένη Κυριάκου, Barrice, C Real και Shaya θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε