Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελικός GNTM: Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Όλγα Ντάλλα οι 3 φιναλίστ

Τελικός GNTM: Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Όλγα Ντάλλα οι 3 φιναλίστ

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 κρύβει πολλές εκπλήξεις. Πως έφτασαν οι 3 φιναλίστ στον μεγάλο τελικό.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, είναι οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4!

Στην πιο καθοριστική στιγμή όλου του διαγωνισμού δεν υπάρχει χώρος για άγχος και συναισθηματισμούς, μόνο συγκέντρωση και αφοσίωση στο στόχο!

Ο επικός τελικός για την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου του GNTM 4 έχει ξεκινήσει και στο πρώτο μέρος του τα μοντέλα έχουν ήδη ολοκληρώσει δύο απαιτητικές, αλλά εξαιρετικής αισθητικής, δοκιμασίες διά χειρός Δημήτρη Σκουλού.

Η πρώτη φωτογράφηση είχε στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s» και η δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση έλαβε μέρος σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό με βασικό ζητούμενο το φλερτ.

Οι top3 του διαγωνισμού βαθμολογήθηκαν, με άριστα το 10, για τις προσπάθειές τους από τους κριτές Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, με την Κυβέλη να προηγείται με 74 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί με 70 και την Όλγα στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς.

Τίποτα δεν έχει κριθεί όμως, καθώς ακολουθούν μια λαμπερή πασαρέλα και ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό, δοκιμασίες στις οποίες θα αναμετρηθούν οι top3 λαμβάνοντας βαθμολογίες από τους κριτές.

Κωνσταντίνος: Από τις πρώτες οντισιόν μέχρι τον τελικό

Όλγα: Από τις πρώτες οντισιόν μέχρι τον τελικό

Κυβέλη: Από τις πρώτες οντισιόν μέχρι τον τελικό

Media Τελευταίες ειδήσεις