Media

Τέλος εποχής: Huffington Post χωρίς… Huffington!

Η συνιδρύτρια της Huffington Post Αριάννα Χάφινγκτον ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από τον όμιλο για να επικεντρωθεί σε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεκίνησε, τη νεοφυή εταιρεία Thrive Global που παρέχει υπηρεσίες ευεξίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Πίστευα ότι η HuffPost θα ήταν το τελευταίο έργο μου. Όμως αποφάσισα να παραιτηθώ από την αρχισυνταξία της για να διευθύνω το νέο εγχείρημα μου, τη Thrive Global”, ανέφερε με μήνυμά της στο Twitter.

Η Thrive Global, που θα παρέχει υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες με στόχο τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων τους, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια καμπάνια για τη χρηματοδότησή της, ενόψει της έναρξης της λειτουργίας της, το φθινόπωρο.

Η Huffington Post ανήκει στη Verizon Communications μέσω της AOL, η οποία αγόρασε τον φιλελεύθερο αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο τον Φεβρουάριο του 2011 έναντι του ποσού των 315 εκατομμυρίων δολαρίων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ρε πατέρα: Ο Μιχαήλος επιστρέφει τη Βιβή στο σπίτι του και συμφωνούν να ξεχάσουν μια για πάντα όσα έγιναν
Μια πρόταση γάμου, μια επιστροφή από τη Σαντορίνη, μια εξομολόγηση δύο αδερφών που δε γνωρίστηκαν ποτέ και μια κατάθεση ψυχής ενός πατέρα θα δώσουν οριστικό φινάλε στην ιστορία
Γιατί ρε πατέρα – επόμενο επεισόδιο: Ο Μιχαήλος επιστρέφει τη Βιβή στο σπίτι του και συμφωνούν να ξεχάσουν μια για πάντα όσα έγιναν
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα υπεξαίρεσης 350.000 ευρώ από φίλο του – «Και κερατάς και δαρμένος»
«Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι πως όταν κατάλαβα ότι με έκλεψε, μέχρι να του κάνω τη μήνυση εγώ, πήγε και μου έκανε και αυτός» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας