Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέτα Kαμπουρέλη: «Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να πω αν θα πάρω διαζύγιο»

Τέτα Kαμπουρέλη: «Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να πω αν θα πάρω διαζύγιο»

Στον προφυλακισμένο σύζυγο της αναφέρθηκε η Τέτα Καμπουρέλη στον Alpha.

Για την επόμενη ημέρα από τα γεγονότα που συντάραξαν τη ζωή της μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή.

«Αρρώστησα με τα τελευταία γεγονότα. Μόνο τα έξι τελευταί χρόνια έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Είχαμε μια ληστεία στο σπίτι που μου πήρε τρία χρόνια να την ξεπεράσω. Μετά είχα το πιο σοβαρό απ’ όλα, για μένα, αυτό με τα δίδυμα τα παιδιά μου.

Ύστερα ήρθε και το τελευταίο περιστατικό με τον σύζυγο μου και προσπαθώ. Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ, να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση γιατί έκανα και λάθη.

Ήρθαν άνθρωποι να με βοηθήσουν, τους εμπιστεύτηκα και με χρησιμοποίησαν. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω σωστά».

«Από την στιγμή που συνέβη το περιστατικό έπαθα κρίση πανικού. Μια ανασφάλεια φοβερή, δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι, έχασα πέντε κιλά, δεν μπορούσα να φάω, δεν μπορούσα να οδηγήσω, με έπιασαν ταραχές στον δρόμο» τόνισε η Τέτα Καμπουρέλη.

«Μια εβδομάδα μετά τα γεγονότα έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών και δεν είχαμε να φάμε για μια εβδομάδα».

«Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος και ακόμα βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη οικονομική ανάγκη» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

«Δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να μιλήσω για το αν θα πάρω διαζύγιο. Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας και η δικαιοσύνη είναι εδώ

Media Τελευταίες ειδήσεις