Media

Θα συνεχίσουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί στο Πρωινό και τη νέα σεζόν;

Η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σταδιακά και ήδη γίνονται συζητήσεις για ποια προγράμματα θα συνεχίσουν ανανεωμένα. όπως και από την πλευρά του ΑΝΤ1 για το Πρωινό που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα μείνουν αμετακίνητοι στην πρωινή ζώνη και την προσεχή σεζόν καθώς φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν στο «Πρωινό» από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές και refresh στο στήσιμο της εκπομπής.

Παρά τις δυσκολίες στα ποσοστά τηλεθέασης, που ειδικά στην πρωινή ζώνη έχουν κατακερματιστεί ανάμεσα σε πληθώρα εκπομπών, το «Πρωινό» διατηρεί τα εμπορικά του έσοδα σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποιεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των στελεχών του καναλιού για την εν λόγω εκπομπή.

Το «πείραμα» με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, θα έχει και συνέχεια καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα μείνει τηλεοπτικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Τι γίνεται στα γραφεία του MEGA όταν έρχονται οι αδερφές Μάνδρου: Τα χαμόγελα, οι χειραψίες και οι ευχές
Σε βίντεο που «ανέβασε» το MEGA στο Instagram καταγράφονται οι στιγμές που επικράτησαν στα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού όταν εμφανίστηκαν η Ιωάννα και η Χριστίνα Μάνδρου
Η Ιωάννα Μάνδρου (δεξιά) και η Χριστίνα Μάνδρου (αριστερά) στα γραφεία του MEGA
Eurovision 2026: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Ισραήλ – Την Πέμπτη η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της χώρας στον διαγωνισμό
Σημειώνεται ότι οι δημόσιοι οργανισμοί ραδιοτηλεόρασης της Σλοβενίας, της Ιρλανδίας, της Ισπανίας και της Ολλανδίας έχουν όλοι τους απειλήσει να μποϊκοτάρουν την εκδήλωση αν τελικά συμμετάσχει το Ισραήλ
Eurovision
8