Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα συνεχίσουν να «μουρμουράνε» για χρόνια…!

Θα συνεχίσουν να «μουρμουράνε» για χρόνια…!

Έγινε αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών με αποτέλεσμα να… ανοίξει το δρόμο και σε άλλες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας.

Ο λόγος για την πετυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που λόγω της επιτυχίας της στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα ακόμα μία σειρά, «Το σόι σου», που κέρδισε κι αυτή τους τηλεθεατές.

Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για τους fan της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αφού πήρε το πράσινο φως και για όλη την επόμενη χρονιά. Κι όταν λέω «χρονιά» δεν εννοώ τη σεζόν, δηλαδή αυτή του 2015-16, αλλά όλη την επόμενη χρονιά, το 2016, αφού αποφασίστηκε η σειρά να συνεχίσει έως τον Δεκέμβριο της επόμενης χρονιάς που θα έχει ξεκινήσει η σεζόν 2016-17. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί τότε, αφού το επόμενο καλοκαίρι θα αποφασίσουν στον ALPHA αν θα συνεχίσει και όλη τη μεθεπόμενη σεζόν ή θα ρίξει τίτλους τέλους στο μέσο της. Πάντως όπως όλα δείχνουν οι ήρωες της σειράς θα συνεχίσουν να… μουρμουράνε για πολλά χρόνια! Ευχάριστα όμως είναι τα νέα και για τη σειρά «Το σόι σου» που επίσης πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.
 

 
Τα στελέχη του ALPHA ενέκριναν και νέο κύκλο επεισοδίων που θα προβάλλεται όλη την επόμενη σεζόν, 2015-16, ενώ η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης θα κρίνει το αν οι ήρωές της θα παραμείνουν στο τηλεοπτικό τοπίο και τη μεθεπόμενη σεζόν.
Έτσι ο ALPHA ποντάρει στις δύο σειρές του και για την επόμενη σεζόν, ενώ μάλιστα από την ερχόμενη βδομάδα οι τηλεθεατές όχι μόνο δεν θα μουρμουράνε, αλλά θα γελάνε αφού η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα προβάλλεται καθημερινά στις 9 το βράδυ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε