Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα συνεχίσουν να πίνουν… στην υγειά του «Μπρούσκο»

Θα συνεχίσουν να πίνουν… στην υγειά του «Μπρούσκο»

Θολό είναι το τοπίο στον ΑΝΤ1 καθώς, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, η «τρόικα» της ηγετικής πυραμίδας έχει αποφασίσει να βάλει βαθειά το μαχαίρι στον Όμιλο του Αμαρουσίου.

Οι περικοπές που γίνονται σε σχέση με το καινούργιο οργανόγραμμα της αντενικής τρόικας περιλαμβάνουν πρόσωπα και παραγωγές με αποτέλεσμα ουδείς να γνωρίζει να πει με βεβαιότητα τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν. Ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από τη διεύθυνση της εταιρείας «Ants Productions» αρκετοί υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου θα περιορίσει τις παραγωγές μυθοπλασίας, αλλά όπως φαίνεται το «Μπρούσκο» θα παραμείνει στον αέρα.

Η σειρά σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου κατάφερε και αυτή τη σεζόν να κερδίζει τους τηλεθεατές κάνοντας τα στελέχη του ΑΝΤ1 να πίνουν στην υγειά του «Μπρούσκο» που συνεχίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Η θέση λοιπόν που έχει κερδίσει η σειρά στη μάχη της τηλεθέασης φαίνεται ότι της δίνει το πράσινο φως και για next year! Η τελική απόφαση θα ληφθεί έως το τέλος Απριλίου αλλά την επόμενη βδομάδα θα γίνουν αρκετά γυρίσματα στην Ελλάδα καθώς το σενάριο της Βάνας Δημητρίου φέρνει στην εξέλιξη της ιστορίας τη μητέρα της «Δάφνης Νικολάου», της ηρωίδας δηλαδή που υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια και το ρόλο θα ερμηνεύσει η Μάρθα Καραγιάννη.

Το γύρισμα στην Ελλάδα αλλά και η είσοδος της καινούργιας αυτής ηρωίδας είναι ένα «πείραμα» που κάνουν για να δημιουργήσουν κι άλλες παράλληλες ιστορίες που θα αρχίσουν να «τρέχουν» στη σειρά για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου αμέσως μετά το Πάσχα που θα είναι πλέον σίγουρο ότι το «Μπρούσκο» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν πρόκειται να γίνουν κάποια κάστινγκ ώστε να επιλέξει ο Ανδρέας Γεωργίου νέους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν στην κάμερα τους ήρωες που η Βάνα Δημητρίου έχει δημιουργήσει στο σενάριό της. Όπως φαίνεται λοιπόν το «Μπρούσκο» θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν με σκοπό στο κανάλι του Αμαρουσίου να συνεχίσουν να… μεθούν από ευχαρίστηση με τις τηλεθεάσεις που θα εισπράττουν από την καθημερινή σειρά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε