Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Θάλεια Ματίκα: “Ανθρωποι επιτυχημένοι έκαναν όλα αυτά τα αίσχη και πέταξαν όλη τη βρωμιά πάνω μας”

Θάλεια Ματίκα: “Ανθρωποι επιτυχημένοι έκαναν όλα αυτά τα αίσχη και πέταξαν όλη τη βρωμιά πάνω μας”

Χείμαρρος για το ελληνικό #MeToo η Θάλεια Ματίκα στην κάμερα του Alpha.

Στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη μίλησε η Θάλεια Ματίκα το μεσημέρι της Κυριακής. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έγιναν στον χώρο του θεάτρου.

«Πέρασα πολύ μεγάλη ταραχή όλο αυτό το διάστημα. Ήμουν συνέχεια σε συζητήσεις συνέχεια με φίλους και ανθρώπους του χώρου. Άκουγα και διάβαζα πράγματα που κι εγώ έλεγα στην αρχή «δεν μπορεί, αποκλείεται». Νομίζω ήταν πάρα πολύ καλό αυτό που συνέβη. Κανείς δεν είναι αήττητος», είπε η Θάλεια Ματίκα και συνέχισε:

«Μετά από τόσα χρόνια πορείας, άνθρωποι τόσο επιτυχημένοι που τους ήρθαν όλα τόσο δεξιά στη ζωή τους, έκαναν όλα αυτά τα αίσχη και τελικά πέταξαν όλη αυτή τη βρωμιά πάνω μας και επηρεαστήκαμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι και αρρωστήσαμε».

Για τη δική της εμπειρία από κακοποιητική συμπεριφορά, η Θάλεια Ματίκα είπε: «Έχω αντιμετωπίσει βίαιη, σαδιστική συμπεριφορά από σκηνοθέτη σε παράσταση. Ήταν προς όλους αυτή η συμπεριφορά, δεν ήταν μόνο προς εμένα».

Media Τελευταίες ειδήσεις