Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ούτε η δόξα ούτε οι επιτυχίες έφεραν την ευτυχία»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ούτε η δόξα ούτε οι επιτυχίες έφεραν την ευτυχία»

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο “Καλύτερα δε γίνεται”.

Έχοντας ζήσει τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να εξηγήσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού τους λόγους για τους οποίους θέλησε να αφήσει όλα αυτά πίσω του.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως «ωραία ήταν και τότε, εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μου λείπουν καθόλου. Το χόρτασα. Και την ζωή τη σπάταλη και τα αμάξια και τις πολλές γυναίκες. Χόρτασα κάποια στιγμή και είδα ότι δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι.

Προετοιμάστηκα, ήρθε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος και κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω. Ήρθαν κι άλλοι δάσκαλοι στο δρόμο μου και αφέθηκα στο καινούργιο. Που το καινούργιο έλεγε να αφήσω πίσω τα παλιά».

«Τα λεφτά τα κυνήγησα πάρα πολύ, ήρθαν και έζησα τα χρυσά χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έφεραν όμως την ευτυχία τα λεφτά.

Ούτε η δόξα ούτε οι επιτυχίες έφεραν την ευτυχία. Αυτό μου έλεγαν τα περιοδικά τα lifestyle, ότι αν φτάσεις στη δόξα και στην επιτυχία και στα λεφτά θα είσαι ευτυχισμένος.

Έφτασα αλλά δεν έγινα ευτυχισμένος εκεί. Μου έλεγαν ψέματα τα lifestyle περιοδικά» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha. «Να μην πω και τους γνωστούς εκδότες. Έφτασα εκεί που μου έλεγαν αλλά ευτυχία δεν υπήρχε. Μοναξιά υπήρχε».

Media Τελευταίες ειδήσεις