Media

Θανάσης Μπέλλος: Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την παραγωγή του Survivor

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ρωτήστε τον Acun γιατί δεν είμαι στο Survivor», λέει ο Θανάσης Μπέλλος.

Ο Θανάσης Μπέλλος απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το Survivor All Star. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την παραγωγή και πως αν τον πάρουν τηλέφωνο, θα φύγει κατευθείαν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Ωραία ερώτηση! Μάλλον τον Acun πρέπει να ρωτήσετε για το ότι δεν με βλέπετε στο Survivor. Όχι, δεν με έχει προσεγγίσει κανένας, δεν με έχει πάρει κάνεις τηλέφωνο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν.

Αν με πάρουν το επόμενο διάστημα φυσικά και θα το σκεφτώ. Όχι μόνο θα το σκεφτώ, θα φύγω με τη μία για τον Άγιο Δομίνικο. Είμαι πανέτοιμος, φυσικά και θέλω να πάω», είπε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος.

Ο Θανάσης Μπέλλος πρόσθεσε επίσης: «Εγώ δεν το έχω ζήσει. Είδατε ότι πέρυσι ξεκίνησα πάρα πολύ καλά, είχα ένα ατύχημα με τα δόντια μου, έσπασαν τα δόντια μου, και αναγκάστηκα να φύγω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ασπασία έρχεται αντιμέτωπη με εύθραυστες ισορροπίες μέσα στην οικογένεια
Η Μελισσάνθη αιφνιδιάζεται από εξελίξεις που αφορούν τόσο το Ίδρυμα όσο και την προσωπική της ζωή, καθώς μια συνάντηση με τον Άγγελο στο Λαγονήσι ξεγυμνώνει συναισθήματα που προσπαθούσε καιρό να κρατήσει υπό έλεγχο
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία έρχεται αντιμέτωπη με εύθραυστες ισορροπίες μέσα στην οικογένεια