Πέμπτη, 30 Μαΐ
26oC Αθήνα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Δεν είμαστε ούτε αρνητικοί ούτε κατά του γάμου, όπως νιώθει ο καθένας

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Δεν είμαστε ούτε αρνητικοί ούτε κατά του γάμου, όπως νιώθει ο καθένας

“Ο πυρήνας της σχέσης με την Αγοραστή είναι πολύ γερός” υπογραμμίζει ο Θανάσης Τσαλτσαμπάσης.

Με αφορμή την παράσταση “Φιλιά, Όσκαρ” μίλησαν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύντροφος του, Αγοραστή Αρβανίτη στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στη 1” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού για την θεατρική τους συνύπαρξη, τον έρωτα και τη μακροχρόνια σχέση τους.

“Στην περίπτωση των ζευγαριών που κάνουν το ίδιο επάγγελμα είναι δύο τα τινά. Ή να χωρίσουν ή να δένονται περισσότερο και να περνάνε πολύ καλά μέσα σε αυτό. Νομίζω πως εμείς είμαστε τυχεροί γιατί είμαστε στην δεύτερη κατηγορία. Από την πλευρά μου ήταν και έρωτας με την πρώτη ματιά όταν είδα την Αγοραστή” παραδέχθηκε αρχικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Για μένα είναι πολύ εύκολη η σκηνική συνύπαρξη, ειδικά μετά από κάποια χρόνια που εδραιώνεται περισσότερο η σχέση και οι κώδικες. Δηλαδή τώρα θεωρώ πως έχουμε αποκτήσει πολύ δυσεύρετους κώδικες επικοινωνίας και για το ανθρώπινο κομμάτι αλλά και για το επαγγελματικό. Μπορούμε με τα μάτια πια να συνεννοηθούμε” πρόδωσε, με τρυφερότητα, η Αγοραστή Αρβανίτη.

“Ο πυρήνας της σχέσης μας είναι πολύ γερός και δυνατός και, αν μπορέσουμε και μεγαλώσει, εννοείται πως θα είναι καλοδεχούμενο. Απλά δεν προγραμματίζονται και όλα. Δεν “κοβόμασταν” ποτέ για τον γάμο γιατί γενικά σκεφτόμαστε πως, αν ποτέ μας την βαρέσει, μπορεί και να το κάνουμε. Δεν είμαστε ούτε αρνητικοί ούτε κατά, όπως νιώθει ο καθένας, παρότι δεν ξέρω αν έχουμε αυτή την ανάγκη του να μας δίνει κάτι μια τέτοια σπίθα.

  

Αυτό το ότι είσαι ακόμη ζευγάρι, ότι “τα έχουμε”, έχει κάτι ωραίο” πρόσθεσε, ακόμα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις