Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Δεν σκεφτόμαστε τον γάμο με την Αγοραστή

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Δεν σκεφτόμαστε τον γάμο με την Αγοραστή

“Περνώντας τα χρόνια βρίσκεις την ουσία στη σχέση” ομολογεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Τόσο για την προσωπική του ζωή και την μακρόχρονη σχέση με την συνάδελφο του, Αγοραστή Αρβανίτη όσο και για το metoo και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. 

“Όσον αφορά τον γάμο, τα πρώτα χρόνια της σχέσης λίγο το σκεφτόμουν αλλά, περνώντας τα χρόνια και βρίσκοντας την ουσία στη σχέση, δεν το σκεφτόμαστε.

Αν γίνει κάτι, θα γίνει καθαρά για να νιώσω εγώ ότι κάπως την κάνω να αισθάνεται ασφάλεια σε οποιαδήποτε περίπτωση” διευκρινίζει ο ηθοποιός για την μακρόχρονη σχέση με την σύντροφο του, Αγοραστή Αρβανίτη. “Δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή.

Θέλω να νιώθει ότι, αφού πορευόμαστε μαζί, υπάρχει μια ασφάλεια. Αυτό μπορεί να μη συμβεί μόνο με γάμο αλλά και με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αν το νιώσουμε, θα το κάνουμε”.

Επίσης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δηλώνει για το metoo πως “ειδικά στην αρχή το βίωσα λίγο πιο περίεργα μέσα μου και στενάχωρα, γιατί γενικά αφορά ανθρώπους που ήταν στο θέατρο αλλά δεν θεωρώ ότι έχουν σχέση με το ίδιο το θέατρο αυτά τα πράγματα.

Δηλαδή, είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε δουλειά και φαντάζομαι ότι συμβαίνει. Βγήκαν στη φόρα αυτά γιατί έχουν ενδιαφέρον προς τα έξω.

Η αγάπη μου για τη δουλειά παραμένει, δεν κλονίστηκε ποτέ, αλλά κλονίστηκε σε ανθρώπινο επίπεδο με όλο αυτό το “τι συμβαίνει έξω και πολλές φορές δεν φαίνεται”. Εσύ δημιουργείς μια εικόνα για κάποιον και βλέπεις να γίνονται όλα αυτά.

Ή μπορεί να έχεις συναντήσει κάποιους ανθρώπους που να τους βλέπεις χαρούμενους και πίσω να κουβαλάνε έναν τεράστιο σταυρό”.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις