Πέμπτη, 30 Μαΐ
26oC Αθήνα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η δουλειά έφτασε να με μπουχτίσει εκείνες τις ημέρες

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η δουλειά έφτασε να με μπουχτίσει εκείνες τις ημέρες

“Μετά συνειδητοποίησα ότι εγώ δεν χειρίστηκα καλά τον χρόνο μου” παραδέχθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, με αφορμή τη νέα σειρά “Στα σύρματα” της ΕΡΤ, όπου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τους απαιτητικούς χρόνους που έχει η δουλειά του ηθοποιού και την.

«Τον πρώτο χρόνο που άρχισα να δουλεύω έντονα υπήρξε στιγμή που έφυγα Δευτέρα πρωί από το σπίτι, είχα γυρίσματα για το «Ευτυχισμένοι μαζί» και την ταινία «Λούφα και απαλλαγή» μαζί με θέατρο και εκείνες τις ημέρες είχα γυρίσματα και για διαφήμιση γνωστής εταιρείας γιατί δεν βρίσκαμε άλλο χώρο για να με βάλουν.

Με έπαιρναν από το θέατρο, 12μιση η ώρα, πήγαινα μέχρι τις 6μιση το πρωί και έκανα γύρισμα, το οποίο ήθελε 40 ώρες για να βγει και πήγα στο σπίτι μου ξανά… Παρασκευή βράδυ» τόνισε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος πρωταγωνιστής..

«Θυμάμαι πως κοιτούσα το κινητό και είπα: «Να τα παρατήσω; Αυτή θα είναι η δουλειά που θα κάνω;»

Δηλαδή έφτασε να με μπουχτίσει εκείνες τις ημέρες αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι εγώ δεν χειρίστηκα καλά τον χρόνο μου και έβαλα πολλά πράγματα».

«Ήμουν όμως στην τρέλα της πρώτης χρονιάς που εννοείται πως ακόμα έχω αυτή την τρέλα για την δουλειά. Μου ήρθαν αυτά, μου άρεσαν, είπα «ναι» χωρίς να σκεφτώ πως θα τα καταφέρω.

Απλώς τώρα κουμαντάρω, σίγουρα, πολύ καλύτερα τον χρόνο μου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις