Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σαν παραμύθι

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σαν παραμύθι

“Ήταν πολύ διαφορετική από τους ρόλους της” ομολογεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Στην εκπομπή “Δύο στις 10” βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, την Κυριακή (24.09.2023), όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από καρδιάς στη συνεργασία που είχε σε μικρή ηλικία με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Ήμουν 14 χρόνων, δεν ήμουν πολύ μικρός. Φυσικά και καταλάβαινα αλλά ήταν λίγο παραμύθι όλο αυτό. Δηλαδή για μένα ήταν σαν να βιώνω κάθε μέρα ένα παραμύθι. Δεν συνειδητοποίησα ποτέ ότι ήμουν εκεί, πραγματικά”.

“Επειδή πέθανε κιόλας μετά από αυτή την παράσταση, όντως η τελευταία υπόκλιση ήταν αυτή που δείξατε στο πλάνο, ήταν σαν να έλεγα μετά: “Έγινε αυτό στη ζωή μου; Ήταν στη φαντασία μου;”. Ήταν πάρα πολύ καλή, πολύ δυναμική και ήταν πολύ διαφορετική από τους ρόλους της”.

“Απ’ ότι θυμάμαι ήταν το τελευταίο της θεατρικό. Εμείς δεν το είχαμε καταλάβει (σ.σ. για την ασθένεια της). Εμείς απλά, επειδή έβηχε λίγο τον τελευταίο καιρό, καταλάβαμε ότι είναι κρυωμένη.

   

Εγώ δηλαδή αυτό νόμιζα και κάποια στιγμή μας είπαν ότι “σήμερα είναι η τελευταία παράσταση” ενώ ήταν προγραμματισμένο να παίξουμε ακόμα έναν μήνα” συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις