Πέμπτη, 30 Μαΐ
26oC Αθήνα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Τα πρώτα χρόνια δεν ήξερα πως να αντιδράσω»

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Τα πρώτα χρόνια δεν ήξερα πως να αντιδράσω»

Όσα εξομολογήθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο MEGA.

Την Δανάη Μπάρκα συνάντησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο πλατό του “Πάμε Δανάη” το πρωί της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, ο αγαπητός ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο ελληνικό #Me Too.

«Όταν έμαθα το μέγεθος των πραγμάτων σε κάποιες περιπτώσεις σχεδόν σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα ότι έχω κινηθεί ανάμεσα σε κάποιους ανθρώπους που έχουν φερθεί έτσι.

Χαίρομαι πολύ που έγινε αυτό γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακούω πολλούς δυστυχώς να λένε γιατί δεν μιλάς. Δεν μπορούμε όλοι και δεν έχουμε την ίδια ετοιμότητα να το εκφράσουμε.

Τι να κάνουμε; Δεν πρέπει η κοινωνία να είναι έτοιμη και να σέβεται κάθε άνθρωπο για να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο; Αλλά πρέπει πρώτα να σεβόμαστε τους εαυτούς μας.

Δεν έχω πέσει σε περίπτωση που να χρειαστεί να επαναστατήσω. Έχω πέσει πιο πολύ σε συμπεριφορά λεκτική, αυτό που κάποιοι σκηνοθέτες ξεπερνούν το όριο κι αυτό θεωρείται δεδομένο.

Ό,τι θα φωνάξω πολύ, θα βρίσω το σύμπαν, θα πετάξω το τραπέζι και κανείς δεν θα μου πει τίποτα γιατί είμαι σκηνοθέτης. Τα πρώτα χρόνια δεν ήξερα πως να αντιδράσω» πρόσθεσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις