Πέμπτη, 30 Μαΐ
26oC Αθήνα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή από τα γέλια

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή από τα γέλια

«Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας πολύ σοβαρός και δοτικός άνθρωπος», λέει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Γιάννη Μπέζο, αλλά και τη “σχέση” του με τον γάμο.

«Από μικρός έβλεπα πολύ θέατρο με τους γονείς μου. Πάντα ένιωθα πιο άνετα πάνω στη σκηνή. Ήμουν ένα ντροπαλό παιδί και παραμένω εσωστρεφής.

Ήμουν 14 ετών όταν ξεκίνησα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν όλο σαν παραμύθι. Σε εκείνη την παράσταση “έφυγε” η Αλίκη», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είπε στη συνέχεια: «Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν τρομακτική ποτέ, μου άρεσε. Στην αρχή ένιωθα άβολα μόνο με το “πες μας κάτι να γελάσουμε”.

Μου έχουν ζητήσει πάνω στην μπουκιά, στην ηλιοθεραπεία, στη θάλασσα, να βγούμε φωτογραφία. Ένας κύριος με αγκάλιαζε και δεν ήξερα πώς να τον ξεκολλήσω, ήταν και μεγαλόσωμος».

Για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και τον Γιάννη Μπέζο, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είπε: «Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή από τα γέλια.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος στην ουσία του, με πολύ χιούμορ παράλληλα. Είναι πολύ δοτικός, μου έδινε άπειρο χώρο και χρόνο».

Κλείνοντας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανέφερε: «Δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ του γάμου, είμαι υπέρ του όπως νιώθει ο κάθε άνθρωπος. Είμαι τόσο πλήρης με τη σχέση μου που δε νιώθω ότι χρειάζεται κάτι άλλο.

Αλλά δεν έχουμε και πρόβλημα αν προκύψει ο γάμος. Με την Αγοραστή νομίζω από την αρχή το αισθανθήκαμε και το δείξαμε ο ένας στον άλλον».

Media Τελευταίες ειδήσεις