Πέμπτη, 30 Μαΐ
26oC Αθήνα

Θανάσης Βισκαδουράκης: Έψαχνα δουλειές που να μαζεύω γρήγορα λεφτά για να πληρώνω το ενοίκιο μου

Θανάσης Βισκαδουράκης: Έψαχνα δουλειές που να μαζεύω γρήγορα λεφτά για να πληρώνω το ενοίκιο μου

«Όταν ζεις στο πεζοδρόμιο, μαθαίνεις νέα του πεζοδρομίου» δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Πίσω στον χρόνο και τη δουλειά που παραλίγο να κάνει, για ένα σύντομο διάστημα, γύρισε ο Θανάσης Βισκαδουράκης συνομιλώντας με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ.

«Ήμουν τότε στα Κάτω Πατήσια, εκεί στο υπόγειο και ψάχναμε δουλειές. Μου λέει λοιπόν ένας “Θανάση, εγώ πάω εκεί και έχει πολύ χρήμα, έλα”.

Γιατί εγώ έψαχνα δουλειές από τις οποίες να μαζεύω γρήγορα λεφτά για να πληρώνω το ενοίκιο μου. Για σκεφτείτε τότε ένα παιδί 17 – 18 χρονών να πρέπει να πληρώνει το ενοίκιο.

Μετά από το στρατό που πήρα το πρώτο μου μπουφάν, μάζεψα κάποια λεφτά για να έρθω στην Αθήνα χωρίς να ξέρω ποια ήταν η Αθήνα» εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όταν ζεις στο πεζοδρόμιο, μαθαίνεις νέα του πεζοδρομίου οπότε μου λέει εκείνος “Θανάση, θα πάμε εκεί να πλύνουμε πτώματα”. Εγώ, όταν το άκουσα, κέρωσα και του είπα “όχι, άστο, δεν μπορώ”.

Έφτασα εκεί και έφυγα, δεν αντέχεται. Δηλαδή προτιμούσα να μείνω στην οικοδομή ή οπουδήποτε αλλού”.

  

«Έχω κάνει όμως και ωραίες δουλειές, όπως τσιλιαδόρος. Σε μπιλιαρδάδικα πρόσεχα να μην μας πιάσει η αστυνομία όταν ο κόσμος στις γιορτές, ως είθισται, έπαιζε μέσα τζόγο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση.

Media Τελευταίες ειδήσεις