Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θάνος Καλλίρης: Όταν ήμουν top, τους φέρθηκα σωστά και τίμια, δεν μου φέρθηκαν το ίδιο

Θάνος Καλλίρης: Όταν ήμουν top, τους φέρθηκα σωστά και τίμια, δεν μου φέρθηκαν το ίδιο

Για την επιτυχία των Bang μετά τη Eurovision (όπου πήγαν με το τραγούδι Stop) αλλά και τους ανθρώπους τους οποίους βοήθησε αλλά δεν του φέρθηκαν το ίδιο, μίλησε σήμερα (12.05.2023) ο Θάνος Καλλίρης στο Στούντιο 4.

«Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς» είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Και συνέχισε: «Στον απολογισμό μου είχα διαβάσει ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους.

Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους».

Ο Θάνος Καλλίρης περιέγραψε πως μετά τη Eurovision υπήρχε… φρενίτιδα για τους Bang και μια μέρα που επέστρεφε στο σπίτι του στα Πατήσια, τον είδαν μαθήτριες κι άρχισαν να τρέχουν προς τα πάνω του.

 

 

«Σαν τον σούπερ Γκούφι έφτασα σπίτι μου, πέταξα», περιέγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Media Τελευταίες ειδήσεις