Κυριακή, 25 Φεβ.
18oC Αθήνα

Θάνος Κιούσης για Σεφερλή και 5×5: Σκέφτηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο

Θάνος Κιούσης για Σεφερλή και 5×5: Σκέφτηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο

«Ως μπαμπάς κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μπαμπάς», είπε ο Θάνος Κιούσης.

Ο Θάνος Κιούσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το 5χ5, αλλά και τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Πήγα σε σχολή τσίρκου στο Βέλγιο, επέστρεψα με το «τσίρκο ρεντίκολο» και έδινα παραστάσεις στο δρόμο. Άρχισα να κάνω μπαλέτο κι ενώ έκανα χορευτικές παραστάσεις, έμπλεξα και με το τραγούδι.

Δημιούργησα την μπάντα «Σαλάτα» που είχε κάνει σαλάτα με χορό, τραγούδι και ζογκλερικα. Η μητέρα μου όταν της είπα ότι θα πάω σε σχολή τσίρκου απάντησε “τι να σου πω αγόρι μου, ό,τι σε φωτίσει ο Θεός”. Τώρα που είμαι γονιός τους νιώθω πολύ περισσότερο. Δεν ξέρω πως θα το έπαιρνα εγώ.

Στο σχολείο ήμουν πολύ δημοφιλής και παιδί της πλάκας. Μία φορά σηκώθηκα για προσευχή στο σχολείο, γελούσαν όλοι και με φώναξε ο διευθυντής στο γραφείο», είπε αρχικά ο Θάνος Κιούσης.

Ο Θάνος Κιούσης είπε στη συνέχεια: «Πάντα ήμουν ο Θάνος επαγγελματικά και περίμενα να έρθει η σωστή στιγμή. Πήγαινα στα κανάλια πάντα με δικές μου προτάσεις και τις έχω ακόμη στο συρτάρι μου.

Παλιότερα μού είχε γίνει πρόταση να κάνω το YFSF, αλλά δεν ήθελα να το κάνω. Είπα stop όταν είδα ότι το πρόσωπο μου έπαιζε παντού. Πρέπει να λείψεις λίγο από τον κόσμο, αλλιώς θα καείς εύκολα και γρήγορα.

Σκέφτηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί. Πάντα ήμουν θαυμαστής του Χρήστου Φερεντίνου. Η Μαρία Μπεκατώρου και η Ζέτα Μακρυπούλια μου φαίνονται εξαιρετικές σε αυτό που κάνουν».

  

Κλείνοντας, ο Θάνος Κιούσης είπε: «Ως μπαμπάς κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μπαμπάς. Σε 10 χρόνια φαντάζομαι να είμαστε φίλοι και ωραία παρέα με τους γιους μου. Μας φαντάζομαι να κάνουμε οικογενειακώς ταξίδια με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Media Τελευταίες ειδήσεις