Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θάνος Λέκκας: Είχα πάθει κατάθλιψη, είχα μείνει 61 κιλά

Θάνος Λέκκας: Είχα πάθει κατάθλιψη, είχα μείνει 61 κιλά

“Σπούδασα βιολογία αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν θα ευτυχήσω” εξομολογήθηκε ο Θάνος Λέκκας.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη εστιάζοντας στην κατάθλιψη και το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία.

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, μηχανικός, φυσικός, χημικός και εφευρέτης. Σπούδασα βιολογία, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν θα ευτυχήσω.

Είχα πάθει κατάθλιψη, τώρα είμαι 70 κιλά, τότε είχα μείνει 61. Η Τούρτα της Μαμάς ήταν οικογένεια, ο Αλέξανδρος Ρήγας για μένα ήταν σταθμός. Δεν έχω social media, δεν είχα ποτέ και δεν με αφορά.

Δουλειά του ηθοποιού είναι να διαφημίζει τη δουλειά του, δεν θέλω να διαφημίζω τραπέζια, αυτοκίνητα ή τράπεζες», είπε αρχικά ο Θάνος Λέκκας.

Ο Θάνος Λέκκας είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχτεί bullying γιατί έκανα ενόργανη γυμναστική. Είχα τεράστια υποστήριξη από την οικογένειά μου.

Ακόμη κι αν δεν ήξεραν τι συμβαίνει, ήταν δίπλα μου. Σε ένα παιδί που δέχεται bullying θα έλεγα να αγαπήσει αυτό που είναι γιατί δεν είναι λάθος. Σε ένα παιδί που κάνει bullying θα έλεγα κουράγιο και να ψάξει να βρει αγάπη».

Media Τελευταίες ειδήσεις