Δευτέρα, 15 Απρ.
20oC Αθήνα

Θάνος Λέκκας: Συλλέγω μνήμες και κάποια στιγμή θα τα βγάλω όλα προς τα έξω

Θάνος Λέκκας: Συλλέγω μνήμες και κάποια στιγμή θα τα βγάλω όλα προς τα έξω

“Δεν θέλω να μάθει κάτι ο κόσμος για μένα πέραν της δουλειάς μου” τονίζει ο Θάνος Λέκκας.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο “Ναυάγιο” του MEGA, ο Θάνος Λέκκας μίλησε στη Δανάη Μπάρκα το πρωινό της Τετάρτης τόσο για την καλλιτεχνική του διαδρομή όσο και με μια μικρή συστολή για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι περήφανος για τις συνεργασίες μου και για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Με οδηγεί το ένστικτό μου στο να πάω από το ένα στο άλλο.

Όσο πιο εσωστρεφής είναι κάποιος τόσα πιο πολλά έχει να βγάλει. Ως παιδί ήμουν υπερκινητικό, προσεκτικό και διακριτικό.

Συλλέγω μνήμες και κάποια στιγμή θα τα βγάλω όλα προς τα έξω. Όλα αυτά είναι μνήμες για πράγματα που δεν τα έχεις μοιραστεί, δεν τα έχεις βγάλει προς τα έξω να τα εκτονώσεις. Αυτό συνέβαινε για πολύ καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Στο σχολείο έκανα θέατρο και μου έκανε καλό, βρήκα φίλους. Βρήκα ανθρώπους που δεν μου έλεγαν τι να κάνω, αλλά με έκαναν να λυθώ.

Προσπαθώ να κρατήσω την αγνότητα, αλλά η παιδικότητα είναι κάτι που έχει περάσει. Δεν έχει νόημα να την κρατάμε, απλά να είμαστε ανοιχτοί. Να μαθαίνουμε από άλλους πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Θέλω να συνεχίσω να είμαι «εύπλαστος» και ανοιχτός και όχι σκληρός και να έχω αγκυλώσεις»

«Δεν έχω social media. Δεν θέλω να μάθει κάτι ο κόσμος για μένα πέραν της δουλειάς μου. Ευτυχώς έχω δίπλα μου ανθρώπους που ανεβάζουν.

Δεν θέλω να έχω social media» πρόσθεσε επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Θάνος Λέκκας στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις