Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Θέλξη: Ήταν δική μου επιλογή να απέχω για οκτώ χρόνια από τη νύχτα και το τραγούδι

Θέλξη: Ήταν δική μου επιλογή να απέχω για οκτώ χρόνια από τη νύχτα και το τραγούδι
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

«Δεν μετανιώνω ούτε γι’ αυτό, ούτε φοβήθηκα ποτέ μη με ξεχάσει ο κόσμος ή μήπως δεν υπήρχε χώρος για μένα όταν θα αποφάσιζα να γυρίσω» είπε η Θέλξη.

Η Θέλξη έδωσε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για την επιλογή της να απέχει από το τραγούδι για οκτώ χρόνια και για τη μητρότητα.

«Ήταν δική μου επιλογή να απέχω για οκτώ χρόνια από τη νύχτα και το τραγούδι. Είχα και τη δυνατότητα να το κάνω και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό.

Φαντάζομαι ότι πολλές μανούλες θα ήθελαν να μεγαλώνουν κατ’ αποκλειστικότητα τα παιδιά τους αλλά μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα», δηλώνει η Θέλξη.

«Δεν μετανιώνω ούτε γι’ αυτό, ούτε φοβήθηκα ποτέ μη με ξεχάσει ο κόσμος ή μήπως δεν υπήρχε χώρος για μένα όταν θα αποφάσιζα να γυρίσω», παραδέχεται η τραγουδίστρια στη Σάσα Σταμάτη.

«Δεν έκανα κάποια ανακοίνωση στον σύζυγό μου ότι επιστρέφω στο τραγούδι. Αυτό ήρθε έπειτα από σκέψεις και συζητήσεις μετά από καιρό και ύστερα από την όλη κατάσταση που περάσαμε με τις καραντίνες. Γεννήθηκε η ανάγκη να επιστρέψω και να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ. Για μένα το τραγούδι είναι η ψυχοθεραπεία μου», περιγράφει αμέσως μετά η Θέλξη.

Ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα;

«Είναι Θελξινόη Ζάρκου. Θελξινόη έλεγαν τη γιαγιά μου. Είναι αρχαιοελληνικό όνομα, η Θελξινόη ήταν κόρη του Δία και μούσα του, κατά τον Κικέρωνα.

Η Θελξινόη είναι αυτή που έλκει τον νου. Από μικρή με φώναζαν Θέλξη και, επειδή είναι ένα σπάνιο όνομα δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω το επίθετό μου», αποκαλύψει η γνωστή τραγουδίστρια για πρώτη φορά.

Media Τελευταίες ειδήσεις