Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Θέλω να “φάω” τη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου”

“Θέλω να “φάω” τη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου”

Έχει δική του εκπομπή αλλά ομολογεί ότι έχει «βάλει» στο μάτι την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Μπορεί να κάνει συνεχώς πλάκες, αλλά φαίνεται ότι ο Φάνης Λαμπρόπουλος θέλει να αναδείξει μία πιο… δραματική του πλευρά ως παρουσιαστής, αφού όπως λέει θέλει να παρουσιάσει το «Πάμε πακέτο». Καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου, αύριο Σάββατο, λέει στην κάμερα του «Join Us» ότι «Θέλω να “φάω” τη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνει και δεν το λέω ειρωνικά. Θέλω να της πάρω την εκπομπή. Τίποτα άλλο. Θέλω να φύγει και να πάω εγώ».

Ο παρουσιαστής που συμμετείχε με… κωμικό τρόπο στο talent show του ΑΝΤ1 μιλά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για το χιούμορ και την επίδρασή του στις γυναίκες λέγοντας πως «Το μεγαλύτερο ψέμα είναι ότι το χιούμορ λειτουργεί ως αφροδισιακό για τις γυναίκες. Αυτό που κατάφερα μέσα από το “Dancing with the Stars” και τη δημοσιότητα είναι να με βλέπουν οι γυναίκες στο δρόμο και να μου λένε “αχ τι γλυκούλης”. Δεν σε θέλω για παρέα, για γκόμενα σε θέλω ξύπνα!», ενώ τονίζει πως «Δεν έχω σχέση. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα μου. Ο λόγος που μπήκα στο “Dancing” είναι για ν’ αποκτήσω σχέση. Την έπεσα σε όλες. Οι μισές είναι παντρεμένες οι άλλες νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα».

Πάντως θα είχε (?!?) πλάκα αν τον βλέπαμε να παρουσιάζει μία εκπομπή όπως το «Πάμε πακέτο». Βέβαια την ίδια χιουμοριστική διάθεση φαίνεται ότι είχαν στον ΑΝΤ1 όταν τον επέλεξαν για να διαγωνιστεί στο «Dancing with the stars», αλλά τελικά λόγω των χορευτικών επιδόσεών του και τις τηλεθεάσεις του talent show, μάλλον «έφαγαν πακέτο» και τα γέλια τους βγήκαν… ξινά! Αλλά το τηλεοπτικό τοπίο είναι γεμάτο εκπλήξεις και ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει η επόμενη τηλεοπτική μέρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε