Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θέμης Γεωργαντάς: «Πρόθεση του ΣΚΑΪ ήταν να παραμείνω»

Θέμης Γεωργαντάς: «Πρόθεση του ΣΚΑΪ ήταν να παραμείνω»

Ο Θέμης Γεωργαντάς, μεταξύ άλλων, λέει για την την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΪ ότι «η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά…»

Για τη νέα τηλεοπτική του στέγη και την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής στην κάμερα του Happy Day.

«Οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους, συμβαίνει αυτό σε όλους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον σχεδόν από όλα τα κανάλια. Κούμπωσε όμως με το OPEN. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά και γω ωραία» παραδέχθηκε ο Θέμης Γεργαντάς.

«Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής την τρίτη σεζόν, επειδή όντως κάποια στιγμή έβγαινε πάρα πολύ αργά το βράδυ, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ.

Η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά να έχεις συνεργασία με ένα κανάλι οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ καλή εικόνα από τον σταθμό του Φαλήρου», πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

«Ο ΣΚΑΪ ήταν το πρώτο κανάλι το οποίο με εμπιστεύτηκε να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες το καλοκαίρι και η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω».

Media Τελευταίες ειδήσεις