Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θέμος Αναστασιάδης: Η τελευταία επιθυμία – Η ώρα του ύστατου αποχαιρετισμού!

Θέμος Αναστασιάδης: Η τελευταία επιθυμία – Η ώρα του ύστατου αποχαιρετισμού!
φωτογραφία: αρχείο ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την Κυριακή (27.1.2019) λέμε αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη. Η επιθυμία της οικογένειας του πρόωρα χαμένου, χαρισματικού ανθρώπου των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Πλησιάζει η στιγμή για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο Θέμος Αναστασιάδης, που έφυγε μόλις στα 61 του χρόνια από τη ζωή, ύστερα από γενναία αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Την Κυριακή (27.1.2019) στις 13:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη θα πουν η οικογένειά του, οι φίλοι και συγγενείς του, τα μέλη της οικογένειας της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που καθοδηγούσε εμπνευσμένα επί 14 χρόνια και όλοι εκείνοι που μαγεύονταν από την “τρομερά ιδιαίτερη γραφή του”, που σύμφωνα με τον Λάκη Λαζόπουλο γράπωνε το μυαλό.

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Media Τελευταίες ειδήσεις