Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Λένε ότι έχω πάει σε εκπομπή να βρω ταίρι – Έχω τρέλα με το ψήσιμο

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Για άλλες πτυχές της ζωή του καταξιωμένου Πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου μάθαμε μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα». Αν και τον είχαμε συνηθίσει να σχολιάζει τις εξελίξεις στο πεδίο της πανδημίας του κορονοϊού, αυτή τη φορά μίλησε για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του αλλά και οι απειλές που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου σε σημαντικό ποσοστό, μου άρεσαν οι ταβέρνες, πηγαίνω ακόμα και τραγουδάω με τους φίλους μου» ανέφερε αρχικά ο γνωστός Πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. «Κακοποιώ το τραγούδι. Μπορώ να τραγουδήσω πάνω από 500 τραγούδια, είμαι αρκετά ατάλαντος για να γίνω τραγουδιστής», πρόσθεσε. 

Όπως αποκάλυψε ο καταξιωμένος Πνευμονολόγος, τα δύο πράγματα που στερήθηκε με την πανδημία του κορονοϊού ήταν το μπάσκετ και το… μπάρμπεκιου! «Στην πανδημία στερήθηκα πολύ το μπάσκετ. Έπαιζα μικρός στον «Έσπερο» Καλλιθέας, αλλά 1,76 τι μπάσκετ να παίξω; Βλέπω τον πρωθυπουργό στο μπάσκετ, την ώρα που τελειώνουμε από το γήπεδο έρχεται εκείνος» είπε – μεταξύ άλλων – ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 

«Όταν τελειώσει η πανδημία, θα κάνω ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φίλους μου. Έχω τρελά με το ψήσιμο, έχω ό,τι ψηστική μηχανή μπορείτε να φανταστείτε. Συμβουλή προς τους Έλληνες. Πρέπει να μην κάνουν τόσο ξεροψημένα τα κρέατα, γιατί στεγνώνουν», συμβούλεψε με χιουμοριστική διάθεση. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Για την εκπομπή που «έψαχνε ταίρι»

Στη συνέντευξή του, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τοποθετήθηκε και σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συμμετάσχει σε εκπομπή με στόχο να βρει… ταίρι! «Είχε βγει βίντεο ότι είχα πάει στην εκπομπή της κυρίας Πάνια να βρω γυναίκα. Γέλαγε η γυναίκα μου, η γελοιότητα σου κάνει αίσθηση», σχολίασε. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Οι απειλές για την πανδημία και η απώλεια που τον σημάδεψε

«Στην αρχή δεν αρνιόμουν καμία εμφάνιση στην τηλεόραση, το θεωρούσα υποχρέωση να ενημερώνουμε σε μια πανδημία. Ξαφνικά εμείς οι γιατροί βρεθήκαμε να είμαστε αντικείμενο χλεύης, πολύ αυστηρή και κακής κριτικής. Έπαιρναν την γραμματέα μου τηλέφωνο και έβριζαν, απειλούσαν, αλλά δεν έδινα σημασία. Μετά την Καλαμπάκα, δεν φοβήθηκα ακριβώς, αλλά αναθεώρησα» σημείωσε. «Ο γιος μου υπήρξε στιγμή που φοβήθηκε και μου ζήτησε να μην ξαναβγω στην τηλεόραση», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην απώλεια που τον σημάδεψε, είπε: «Όταν έδινα πανελλαδικές έχασα τον πατέρα μου, από μάλλον λάθος πνευμονολόγου». «Στα 12 μου έπαθε καρκίνο του λάρυγγα ο πάτερα μου. Η ιατρική για την οικογένεια μας απέκτησε μια τεράστια σημασία», υπογράμμισε.

Με πληροφορίες από MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις